Στην αποθήκη έκρυβε χασίς και φυτίλι

Στην αποθήκη έκρυβε χασίς και φυτίλι

Οι αστυνομικοί βρήκαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 289 γραμμαρίων και ένα κομμάτι βραδύκαυστο φυτίλι μήκους 28 εκατοστών 

Στην αποθήκη έκρυβε χασίς και φυτίλι
«Φύλλο και φτερό» έκαναν το σπίτι και την αποθήκη ενός 34χρονου σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, που είχαν πληροφορίες ότι διακινούσε ποσότητες χασίς στην περιοχή. Πράγματι, βρήκαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 289 γραμμαρίων, αλλά και ένα κομμάτι βραδύκαυστο φυτίλι μήκους 28 εκατοστών για το οποίο, εκτός από την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών, ο  εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καλαμάτας του άσκησε δίωξη και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

*** Μόλις είχε προμηθευτεί μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 6,5 γραμμαρίων ένας 41χρονος, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στην Φιλιππιάδα της Πρέβεζας. Ο αγοραστής αποκάλυψε την ταυτότητα του 40χρονου προμηθευτή, ο οποίος συνελήφθη στο σπίτι του όπου κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με κάνναβη βάρους 9,88 γραμμαρίων και οδηγήθηκαν μαζί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Κλείσιμο
*** Στα χέρια αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών έπεσαν ένας 37χρονος και η 32χρονη φίλη του, όταν υποβλήθηκαν σε έλεγχο και στην κατοχή τους βρέθηκαν 16 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης τα οποία κατασχέθηκαν. Το ζευγάρι συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων για κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης