Το Boeing 727 της Ολυμπιακής στον δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης

Το Boeing 727 της Ολυμπιακής στον δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης

Η παρουσία του αεροσκάφους, πέρα από τον συμβολικό χαρακτήρα θα έχει και ουσιαστικό, αφού αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για τους επισκέπτες ως τουριστικό αξιοθέατο

MixCollage-23-May-2024-01-59-AM-2243
Το εμβληματικό Boeing 727 της Ολυμπιακής Αεροπορίας κοσμεί πλέον τον δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης. Την παρουσίαση έκαναν σε ειδική εκδήλωση στον χώρο που θα το φιλοξενεί, ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος και ο πρόεδρος της Zela Aviation Ανδρέας Χριστοδουλίδης, ο οποίος έχει διασώσει το συγκεκριμένο αεροσκάφος και αναζητούσε έναν κατάλληλο χώρο για τη μόνιμη εγκατάστασή του.

Ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, διαμόρφωσε και διέθεσε τον χώρο στο Ελληνικό, στο ύψος του γηπέδου Σουρμένων και το αεροσκάφος "Mount Olympus" θα εκτίθεται εκεί για το κοινό, ενώ είναι ορατό και από τη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

6228798


Κλείσιμο
Η χθεσινή εκδήλωση είχε εορταστικό χαρακτήρα και παραβρέθηκε πλήθος κόσμου και δημοτών. Όπως ειπώθηκε, η παρουσία του αεροσκάφους, πέρα από τον συμβολικό χαρακτήρα, καθώς θα βρίσκεται στον δήμο όπου υπήρχε το αεροδρόμιο του Ελληνικού, θα έχει και ουσιαστικό χαρακτήρα, αφού αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για τους επισκέπτες ως τουριστικό αξιοθέατο.

6228758




Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Ειδήσεις σήμερα:

Βρετανία: Ρίσι Σούνακ και Κιρ Στάρμερ στη μάχη των εκλογών - Γιατί πήρε την απόφαση ο πρωθυπουργός, τι περιμένουν οι Εργατικοί

TikTok: «Από Βίκινγκ έγινε Κέιτ Μος» - Επικά σχόλια για τον άνδρα που ξύρισε το μούσι του

Κύκλωμα εφοριακών ΔΟΥ Χαλκίδας: Η «Λίνα», η διεκπεραιώτρια, ο λογιστής και οι εκβιάσεις επιχειρηματιών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης