Πήρε είδηση τον διαρρήκτη και την χτύπησε

Πήρε είδηση τον διαρρήκτη και την χτύπησε

Αρχικά, μπήκε στο μαγαζί για να κλέψει, αλλά όταν τον αντιλήφθηκε η 49χρονη ιδιοκτήτρια την χτύπησε για να διαφύγει, με τη βοήθεια ενός συνεργού του

Πήρε είδηση τον διαρρήκτη και την χτύπησε
Εκλεψε το αυτοκίνητο συγγενικού του προσώπου για να κάνει... ληστεία σε κατάστημα της Χαλκιδικής ένας 33χρονος! Αρχικά, μπήκε στο μαγαζί για να κλέψει, αλλά όταν τον αντιλήφθηκε η 49χρονη ιδιοκτήτρια την χτύπησε για να διαφύγει, με τη βοήθεια ενός συνεργού του.

Η εφιαλτική εμπειρία της 49χρονης γυναίκας εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της 5ης Ιουλίου, όταν είδε ξαφνικά μπροστά της τον άγνωστο -τότε- άνδρα που είχε βάλει «χέρι» στην ταμειακή μηχανή και είχε αρπάξει 423 ευρώ. Οταν προσπάθησε να τον εμποδίσει, εκείνος άρχισε να τη χτυπά εξουδετερώνοντάς την και μπήκε βιαστικά σε ένα Ι.Χ. που οδηγούσε ο άγνωστος συνεργός του.

Κλείσιμο
Από τις μαρτυρίες που συγκέντρωσαν οι άνδρες της Ασφάλειας Πολυγύρου αναζήτησαν το αυτοκίνητο των δραστών. Ομως, η ιδιοκτήτριά του άκουσε έκπληκτη ότι... συμμετείχε σε ληστεία και γρήγορα επιβεβαιώθηκε ότι δεν είχε σχέση. Δεν συνέβη, όμως, το ίδιο με τον 33χρονο συγγενή της, που αποδείχθηκε ότι είχε πάρει κρυφά το όχημα και το επέστρεψε μετά τη ληστεία! Ο δράστης δεν συνελήφθη αφού είχε περάσει το αυτόφωρο, αλλά σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και κλοπή μεταφορικού μέσου για χρήση που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης