ΙΕΚ ΑΚΜΗ-Βράβευση από την UNICEF

ΙΕΚ ΑΚΜΗ-Βράβευση από την UNICEF

Για τη συνεισφορά του στην εκπαίδευση των νέων στην Ελλάδα, βραβεύτηκε το ΙΕΚ ΑΚΜΗ από την Ελληνική Επιτροπή Συνεργασίας με την UNICEF.

ΙΕΚ ΑΚΜΗ-Βράβευση από την UNICEF
Την πλακέτα παρέλαβε από την Πρόεδρο της UNICEF κο Λάμπρο Κανελλόπουλο, ο Πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ, Κωνσταντίνος Ροδόπουλος με αφορμή την επέτειο των 20 χρόνων από την έναρξη της  συνεργασίας των δύο φορέων.

Πρόκειται ίσως για τη μακροβιότερη συνεργασία του ΙΕΚ ΑΚΜΗ που ξεκίνησε το 1994 με αφορμή την εκπαίδευση μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων στην Ελλάδα πάνω σε θέματα περιβαλλοντικής συνείδησης και προστασίας του περιβάλλοντος με την υποστήριξη της UNICEF και του Υπ.Παιδείας, Παράλληλα σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ από τον τομέα εικαστικών τεχνών αναλαμβάνουν να φιλοτεχνούν τα εξώφυλλα των σχολικών τετραδίων της UNICEF μπαίνοντας έτσι στο roster των διεθνών δημιουργούν για τον Παγκόσμιο Φορέα.

Κλείσιμο
Η βράβευση αυτή ήρθε να επισφραγίσει το κύρος και την ποιότητα σπουδών που παρέχει το ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε επίπεδο μεταλυκειακής εκπαίδευσης και κατάρτισης και  έχει ανακηρυχθεί ως 1 από τα 7 καλύτερα Εκπαιδευτήρια της Ευρώπης από την 10η Γενική Διεύθυνση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης