Σύλληψη και φυλάκιση αρχιπλοιάρχου για τον ένα τόνο ηρωίνης του «Noor One»

Σύλληψη και φυλάκιση αρχιπλοιάρχου για τον ένα τόνο ηρωίνης του «Noor One»

Σχεδόν τρεις μήνες μετά τον εντοπισμό του τεράστιου φορτίου της ηρωίνης

Σύλληψη και φυλάκιση αρχιπλοιάρχου για τον ένα τόνο ηρωίνης του «Noor One»
Η σύλληψη και φυλάκιση ενός 62χρονου αρχικαπετάνιου πετρελαϊκής εταιρείας για τη μεταφορά ενός τόνου κοκαΐνης από τη Μέση Ανατολή με το πλοίο «Noor Οne», που είχε αποκαλυφθεί στις αρχές Ιουνίου φέρεται να σηματοδοτεί ένα νέο κύκλο συλλήψεων, ύστερα από νέα στοιχεία που ανακάλυψαν οι δικαστικές αρχές στον Πειραιά. Ο συλληφθεί ζούσε στο Ντουμπάι και περιγράφεται στη δικογραφία ως «κάπτεν Τζορτζ», όπως αναφέρει το «Βήμα».

Το πλοίο «Noor One» ταξίδεψε στις αρχές καλοκαιριού από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στην Ελευσίνα και η τεράστια ποσότητα ηρωίνης κατέληξε σε αποθήκες στο Κορωπί και στη Φιλοθέη όπου εντοπίσθηκε από τις λιμενικές αρχές και το ΣΔΟΕ.

Ήδη για την υπόθεση αυτή έχουν κατηγορηθεί Ελληνες επιχειρηματίες, Ινδοί-μέλη του πληρώματος του δεξαμενόπλοιου, Αλβανοί, Ιρανοί και Τούρκοι μεσάζοντες ενώ ήδη έχουν εντοπισθεί νέοι συνεργοί στο Βέλγιο. Ωστόσο θεωρείται ότι ο νέος κύκλος ερευνών θα οδηγήσει σε νέα σημαντικά πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση αλλά και σε αποκάλυψη άγνωστων πτυχών της υπόθεσης.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης