Πάτρα: Συνελήφθη 20χρονος που επιτέθηκε σε ηλικιωμένη για να την κλέψει

Πάτρα: Συνελήφθη 20χρονος που επιτέθηκε σε ηλικιωμένη για να την κλέψει

Της άρπαξε την αλυσίδα από το λαιμό, την ώρα που ο συνεργός του την απασχολούσε 

Πάτρα: Συνελήφθη 20χρονος που επιτέθηκε σε ηλικιωμένη για να την κλέψει
Συνελήφθη στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 20χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα το μεσημέρι της Τετάρτης, ο 20χρονος ενεργώντας από κοινού με συνομήλικο συνεργό του, πλησίασε 88χρονη γυναίκα, η οποία βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο παράθυρο της ισόγειας κατοικίας της. Αφού συνομίλησε αρχικά μαζί της για να την απασχολήσει, στη συνέχεια με αιφνιδιαστική κίνηση και με τη χρήση βίας, της αφαίρεσε μία χρυσή αλυσίδα από το λαιμό και τράπηκε σε φυγή, μαζί με το συνεργό του, που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση.

Για τον εντοπισμό των δραστών ενεργήθηκαν άμεσα αναζητήσεις από αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί ο 20χρονος, λίγη ώρα αργότερα, και να συλληφθεί. 

Σημειώνεται ότι ο 20χρονος είχε συλληφθεί και στο πρόσφατο παρελθόν για συναφή αδικήματα και εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πατρών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του συνεχίζονται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης