Έκανε διαρρήξεις με κλεμμένη μηχανή

Έκανε διαρρήξεις με κλεμμένη μηχανή

Ο 22χρονος Έλληνας, που είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για ληστεία, δεν πρόλαβε να αντιδράσει όταν τον εντόπισαν οι αστυνομικοί και στην κατοχή του κατασχέθηκαν τα που χρησιμοποιούσε, καθώς και τέσσερις ηλεκτρονικές συσκευές που δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν στα χέρια τους και ερευνάται από πού τις έκλεψε

Έκανε διαρρήξεις με κλεμμένη μηχανή
Παλιός γνώριμος των αστυνομικών υπηρεσιών της Ροδόπης ήταν ένας νεαρός που έπιασαν στα πράσα οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Κομοτηνή, τη στιγμή που προσπαθούσε να διαρρήξει ένα περίπτερο στο οποίο είχε πάει με κλεμμένη μοτοσικλέτα.

Ο 22χρονος Έλληνας, που είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για ληστεία, δεν πρόλαβε να αντιδράσει όταν τον εντόπισαν οι αστυνομικοί και στην κατοχή του κατασχέθηκαν τα που χρησιμοποιούσε, καθώς και τέσσερις ηλεκτρονικές συσκευές που δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν στα χέρια τους και ερευνάται από πού τις έκλεψε.

Κλείσιμο
Η μηχανή, που είχε κλαπεί την περασμένη Πέμπτη από την πόλη της Κομοτηνής κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της, ενώ ο δράστης ανακρίνεται για την πιθανή εμπλοκή του και σε άλλες διαρρήξεις πριν οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης κατηγορούμενος για κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης