Σοκ σήμερα λίγο μετά τις δέκα το πρωί στα Δημοτικά Σφαγεία Τρικάλων, όταν ήταν σε πλήρη εξέλιξη η εργασία της Μονάδος.
Σύμφωνα με το trikalanews.gr, 42χρονος Αλβανός έπεσε νεκρός την ώρα της εργασίας με εμφανές τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην καρωτίδα και εκτιμάται ότι έβαλε τέλος στη ζωή του κόβοντας το λαιμό του.
Το θέαμα σόκαρε τους πάντες που δεν μπορούσαν να εξηγήσουν την ενέργεια του αυτόχειρα και αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η Ασφάλεια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, που έσπευσαν στο σημείο.
Κλείσιμο
Αυτή την ώρα διεξάγεται έρευνα στο εσωτερικό των Δημοτικών Σφαγείων, ενώ τις τελευταίες στιγμές του αυτόχειρα πιθανόν να έχει καταγράψει το εσωτερικό κύκλωμα παρακολούθησης της Μονάδος, ένα υλικό που θα εξετάσει η Ασφάλεια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη και ο Αλβανός εργαζόμενος έβαλε τέλος στη ζωή του.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.