Περιπετειώδης καταδίωξη στην Καλαμάτα

Περιπετειώδης καταδίωξη στην Καλαμάτα

Ενας τσιγγάνου που συμμετείχε σε συμπλοκές έξω από το δικαστικό μέγαρο της πόλης, ήρθε στα χέρια με άλλους που δικάζονταν...

Περιπετειώδης καταδίωξη στην Καλαμάτα
Άνω-κάτω έγινε το κέντρο της Καλαμάτας με τα καμώματα ενός τσιγγάνου που συμμετείχε σε συμπλοκές έξω από το δικαστικό μέγαρο της πόλης, όταν ήρθε στα χέρια με άλλους που δικάζονταν, προπηλάκισε έναν περιπτερούχο και μετά ξεκίνησε... ράλι κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς με ένα αυτοκίνητο!

Ο πρωταγωνιστής της ασυνήθιστης υπόθεσης έφυγε με... χίλια από τα δικαστήρια πέφτοντας πάνω σε σταθμευμένα οχήματα, μεταξύ των οποίων και το αυτοκίνητο του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας Κώστα Μαργέλη, αλλά δεν σταμάτησε. Αντίθετα, μπήκε ανάποδα σε μονόδορομους προσπαθώντας να ξεφύγει από τους άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, που ξεχύθηκαν στο κατόπι του!

Κλείσιμο
Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο δράστης πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κεντρικού δρόμου με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ένα φορτηγό στο ύψος του κόμβου Ζαφείρη στο Ασπρόχωμα και να ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητό του. Όμως, αυτό δεν τον σταμάτησε. Το εγκατέλειψε, τράπηκε σε φυγή πεζός και προσπάθησε να τρυπώσει σε ένα σχολείο. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε και σκαρφάλωσε στη μάντρα ενός σπιτιού μπαίνοντας στην αυλή του, όπου  τελικά έπεσε στα χέρια των αστυνομικών.

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης