Μια νέα τακτική στα ελληνικά δεδομένα ετοιμάζεται όπως φαίνεται να φέρει στο τοπίο των συγκοινωνιών η ΣΤΑΣΥ, η εταιρία που είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία του Μετρό, του Τραμ και του Ηλεκτρικού. Σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day.gr, η ΣΤΑΣΥ θα προχωρήσει στην «παραχώρηση» της ονοματοδοσίας των σταθμών στην εταιρία που θα κάνει κάθε φορά την καλύτερη χρηματική προσφορά.
Στην προσπάθεια αύξησης των εσόδων εντάσσεται και αυτή η πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα κίνηση, που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2014. Έτσι, το branding των σταθμών θα επιτρέπει σε οποιαδήποτε ιδιωτική εταιρία πληρεί τα κριτήρια και προσφέρει να περισσότερα χρήματα να «βαφτίζει» τον σταθμό του μετρό, του τραμ ή του ΗΣΑΠ με το όνομά της.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.