Οι καλύτερες Οσκαρικές στιγμές που καθήλωσαν τους θεατές!

Οι καλύτερες Οσκαρικές στιγμές που καθήλωσαν τους θεατές!

Υπάρχουν κάποιες στιγμές των Όσκαρ που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ...Δείτε τα βίντεο που έγραψαν ιστορία

Οι  καλύτερες Οσκαρικές στιγμές που καθήλωσαν τους θεατές!

Υπάρχουν κάποιες στιγμές των Όσκαρ που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ...από το δωδεκάλεπτ χειροκρότημα για τον Τσάρλι Τσάπλιν, τη νίκη του 1997 των άγνωστων ως τότε Affleck και Damon για το Good Will Hunting, μέχρι την πτώση της Jennifer Lawrence πριν παραλάβει το Όσκαρ της πέρσι – Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες με όλα τα αξέχαστα στιγμιότυπα


2012 H Jennifer Lawrence πέφτει στα σκαλιά, ανεβαίνοντας να παραλάβει το Όσκαρ της.

Κλείσιμο


2010 η Kathryn Bigelow είναι η πρώτη γυναίκα που κερδίζει το Όσκαρ σκηνοθεσίας, για την ταινία Hurt Locker.





Η ομιλία του Jeff Bridges το 2010 για την ερμηνεία του στο Crazy Heart θα μείνει αξέχαστη. Αυθεντικός και αθώος σαν μικρό παιδί.




H νίκη του Μαρτιν Σκορτσέζε το 2007, το πρώτο του Όσκαρ μετά από τουλάχιστον 30 χρόνια εξαιρετικών ταινιών.


Η μόνη εμφάνιση του Woody Allen στα Όσκαρ έγινε το 2002 για να μιλήσει για τη Νέα Υόρκη, μετά την 11η Σεπτεμβρίου του 2001.





Το φιλί του Adrien Brody στην Halle Berry όταν κέρδισε το Όσκαρ για τον Πιανίστα το 2003. Παρεπιπτόντως ήταν και ο νεότερος ηθοποιός που κέρδισε βραβείο α' ανδρικού ρόλου.




 Η Ελεν Ντε Τζενέρες ζητάει εν έτει 2007 από τον Στίβεν Σπίλμπεργκ να την φωτογραφίσει με τον Κλιντ Ιστγουντ. Τα σόσιαλ μίντια εισχωρούν για πρώτη φορά στην διοργάνωση.




Νέοι, ανερχόμενοι ηθοποιοί κερδίζουν Όσκαρ για συγγραφή σεναρίου.  Ben Affleck και Matt Damon για το Good Will Hunting, το 1997.






Δύο μεγάλες ηθοποιοί μοιράζονται ένα Όσκαρ. 1969. Η Katherine Hepburn με την Barbra Streisand.




Το τιμητικό Όσκαρ του Walt Disney στα 11α Όσκαρ, που του απένειμε η Shirley Temple, για την πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων, την «Χιονάτη και τους εφτά νάνους», όπου μαζί με το αυθεντικό, του έδωσαν και επτά μινιατούρες για τους νάνους.


Το μεταθανάτιο Όσκαρ του Heath Ledger για τον ρόλο του ως  Joker το 2009.



Το τιμητικό Όσκαρ στον Αλφρεντ Χιτσκοκ (που δεν είχε κερδίσει Όσκαρ σκηνοθεσίας στα γηρατεά του. Ο λόγος του, τόσο λακωνικός που ήταν εντελώς το αντίθετο από οτι είπε “Σας ευχαριστώ πραγματικά”.


Η Τζούλια Ρόμπερτς κερδίζει Όσκαρ το 2008 για το Erin Brokovich και αρνείται να σταματήσει να μιλάει όταν ο μαέστρος Bill Conti ξεκινάει τη μουσική, λέγοντας του “Tom Conti σταμάτα τη μουσική”. Αναγνώρισε το λάθος της πάλι επι σκηνής ένα χρόνο αργότερα παρουσιάζοντας τα Όσκαρς.






Το 1996, ο Cuba Gooding Jr, κερδίζει Όσκαρ για τον Jerry Maquire. Ο λόγος του αξέχαστος.

Ο Ρομπέρτο Μπενίνι επι σκηνής, όταν κέρδισε το Όσκαρ η ταινία του Η ζωή είναι ωραία το 2008.

Η Jennifer Garner πέφτει στα 79α Όσκαρ και μόλις σηκώνεται λέει «κάνω μόνη μου όλα τα stunts».

Η παρουσίαση του βραβείου καλύτερης ταινίας από τον Τζον Γουέιν, φανερά καταβεβλημένο από καρκίνο, έδωσε την ευκαιρία στο Χόλιγουντ να τον τιμήσει με ένα πεντάλεπτο χειροκρότημα.

Ο Τομ Χάνκς αποδέχεται το Όσκαρ για το Φιλαδέλφεια και στην προσπάθεια του να στηρίξει τα δικαιώματα των γκέι, ανακοινώνει ότι  δάσκαλος του στο σχολείο ήταν γκέι.

Ο Σταλόνε ως Ρόκι “πυγμαχεί” επί σκηνής με τον πραγματικό σταρ της πυγμαχίας Μοχάμεντ Άλι. Όλα αυτά το 1979.




Στα 64α Οσκαρ, ο ηθοποιός Jack Palance νιώθει την ανάγκη να αποδείξει οτι μετράει κάνοντας push-ups με το ένα χέρι επι σκηνής, αφού έχει κερδίσει το βραβείο 2ου ανδρικού ρόλου.


Ο παρουσιαστής Μπιλ Κρίσταλ, εμφανίζεται ως Χάνιμπαλ Λέκτερ επι σκηνής με τον ζουρλομανδύα του στα 64α Όσκαρ.



Ο Τσάρλι Τσάπλιν, που εκδιώχθηκε από την Αμερική για τις Κομμουνιστικές του πεποιθήσεις, επιστρέφει για ένα τιμητικό Όσκαρ και συγκινεί τους πάντες με ένα δωδεκάλεπτο όρθιο χειροκρότημα που έσπασε κάθε ρεκόρ, το οποίο δεν ξεπεράστηκε ακόμα.





Το 2002 επιτέλους είναι η χρονιά των Αφροαμερικανών. Χάλι Μπέρι και Ντένζελ Γουάσινγκτον κερδίζουν Όσκαρ για τις ερμηνείες τους.

Το «Συνέβη μια Νύχτα» θα είναι η πρώτη ταινία που θα κερδίσει υποψηφιότητα για τα... μεγάλα πέντε. Καλύτερης ταινίας, Καλύτερος Σκηνοθέτης, Καλύτερος 1ος Ανδρικός, Καλύτερος 1ος Γυναικείος και Σενάριο. Μόνο άλλες δύο ταινίες τα έχουν πετύχει αυτά, το Σιωπή των Αμνών και το One Flew Over The Cuckoo's Nest.

Ο Σαμιουελ Λ.Τζάκσον ακούγεται να λέει “σκατά” όταν χάνει από τον Μάρτιν Λάνταθ, το βραβείο 2ου ανδρικού ρόλου στα 67α Όσκαρ.

Γυμνή διαμαρτυρία επι σκηνής στα 46α Όσκαρ για την ειρήνη. Ο παρουσιαστής βρετανός Ντείβιντ Νίβεν όμως διατήρησε την ψυχραιμία του.

Το Μικρό Φτερό, Ινδιάνα της Αμερικής, παραλαμβάνει το Όσκαρ του Μάρλον Μπράντο στα 45α Οσκαρ, για την ερμηνεία του για τον Νονό.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης