Τεν Χαγκ: Όταν ανέλαβα η Γιουνάιτεντ ήταν ένα χάλι, αν δεν με θέλουν θα κατακτήσω αλλού τρόπαια

Τεν Χαγκ: Όταν ανέλαβα η Γιουνάιτεντ ήταν ένα χάλι, αν δεν με θέλουν θα κατακτήσω αλλού τρόπαια

Ο Ολλανδός τεχνικός ξέσπασε μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας και απάντησε με τον δικό του τρόπο στις φήμες που τον θέλουν εκτός Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

28767585
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε εκδίκηση από τη Μάντσεστερ Σίτι και κατάφερε να διασώσει τη χρονιά στονελικό του «Wembley», καθώς κατέκτησε το FA Cup κι εξασφάλισε ένα εισιτήριο για το Europa League της επόμενης περιόδου.

Επί εποχής Έρικ Τεν Χαγκ τα τρόπαια πλέον αυξήθηκαν στα δυο μετά το Carabao Cup του 2023, όμως η νίκη του στον τελικό ενδεχομένως να μην φανεί αρκετή για να τον κρατήσει τον πάγκο και την επόμενη σεζόν.

Αρκετά σενάρια άλλωστε είχαν τονίσει πριν από τον τελικό πως ο Έρικ Τεν Χαγκ θα απομακρυνθεί από την τεχνική ηγεσία ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, με τον Ολλανδό να απαντάει με τον δικό του τρόπο στη συγκεκριμένη φημολογία.

Ειδικότερα ο Τεν Χαγκ υπερασπίστηκε τη δουλειά του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συνέχισε πως ακόμα κι αν τον διώξουν, εκείνος θα συνεχίσει να κατακτά τρόπαια σε διαφορετική ομάδα.

Κλείσιμο
«Δυο τρόπαια σε δυο σεζόν και τρεις τελικοί, όχι κι άσχημα... Αν δεν με θέλουν πια (σ.σ στη Γιουνάιτεντ), θα πάω αλλού να κερδίσω τρόπαια. Αυτό κάνω σε όλη μου την καριέρα. Όταν ανέλαβα η Γιουνάιτεντ ήταν ένα χάλι. Βλέπετε την ομάδα να προοδεύει, τη βλέπετε να κερδίζει και να αγωνίζεται με μια ταυτότητα» τόνισε χαρακτηριστικά.




Επίσης σε συνέντευξη του μετά τον αγώνα στους Γκάρι Λίνεκερ, Άλαν Σίρερ όταν του είπαν ότι «αν η ομάδα σου έπαιζε όλη τη χρόνια όπως σήμερα προφανώς θα ήταν πολύ ψηλά», με τον Ολλανδό τεχνικό να απαντά:

«Προφανώς... Βλέπουμε τα ίδια πράγματα, αλλά ξεχνάτε κάτι πολύ σημαντικό. Δεν είχα ποτέ όλη την ομάδα αφού πάντα μας έλλειπαν παίκτες λόγω τραυματισμού. Ακόμη και σήμερα ήταν εκτός οι Μαγκουάιρ, Σο, Κασεμίρο. Δεν παίξαμε πάντα καλό ποδόσφαιρο, σε καμία περίπτωση, αλλά πάντα έπρεπε να συμβιβάζομαι με τις καταστάσεις. Στην Αγγλία είστε πολύ καλοί στο να πιέζεται προπονητές και ποδοσφαιριστές για να φτάσουν ψηλά και μετά να τους... σφυροκοπείται όταν έχουν μία, δύο κακές εμφανίσεις. Πρέπει να είστε λίγο πιο ήρεμοι»



Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Το βαθύ λαρύγγι και ο χρυσός Πάνας που έκαψε το κύκλωμα των αρχαιοκάπηλων

Η δολοφονία της Καρολάιν, ο μακελάρης της Θάσου, η παραγγελιά του Κοεμτζή: Τα εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα

Μητσοτάκης από Αγρίνιο: Πάμε να βάλουμε το τρίποντο στις ευρωεκλογές μετά τις νίκες του 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης