Steve McQueen: Αποκάλεσαν «σκουπιδιάρη» τον σκηνοθέτη του «12 Χρόνια Σκλάβος»

Steve McQueen: Αποκάλεσαν «σκουπιδιάρη» τον σκηνοθέτη του «12 Χρόνια Σκλάβος»

Τη στιγμή που ο σκηνοθέτης της ταινίας «12 Χρόνια Σκλάβος» παραλάμβανε το βραβείο της  Καλύτερης Σκηνοθεσίας στην τελετή απονομής των βραβείων NYFCC ένας συντάκτης του φώναξε «Είσαι ένας ντροπιαστικός πορτιέρης, ένας σκουπιδιάρης!»

Steve McQueen: Αποκάλεσαν «σκουπιδιάρη» τον σκηνοθέτη του «12 Χρόνια Σκλάβος»
Φραστική επίθεση δέχτηκε ο σκηνοθέτης Steve McQueen στην τελετή απονομής των New York Film Critics Circle Awards, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας -6 Ιανουαρίου- από τον συντάκτη του περιοδικού New York’s City Arts, Armond White.

Τη στιγμή που ο σκηνοθέτης παραλάμβανε το βραβείο της Καλύτερης Σκηνοθεσίας, ο White του φώναξε από το τραπέζι του: «Είσαι ένας ντροπιαστικός πορτιέρης ένας σκουπιδιάρης. Άντε γ%#$!! Φίλα τον κ&%#$ μου!».
Κλείσιμο

Αγνοώντας τον White, ο σκηνοθέτης της ταινίας «12 Χρόνια Σκλάβος» που επικράτησε του Woody Allen και του John Ford, ευχαρίστησε τους κριτικούς για το βραβείο.

Άλλωστε, o Αrmond White είναι γνωστός στους κινηματογραφικούς κύκλους για την αντίπαθεια που τρέφει στις δημοφιλείς ταινίες όπως είναι η ταινία «12 χρόνια σκλάβος».

Σε κριτική που είχε δημοσιευτεί τον προηγούμενο Οκτώβριο, ο αφροαμερικανός συντάκτης είχε χαρακτηρίσει την ταινία «δυσάρεστη» που ανήκει στην κατηγορία «βασανιστηρίoυ-πορνό».

Μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο White χλευάζει δημόσια κάποιον. Το 2011, είχε προσβάλλει την Annette Bening και τη Michelle Williams και το 2012 λέγεται ότι κορόιδεψε τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη σκηνή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης