Ένας από τους καλύτερους τραγουδιστές του ρεμπέτικου τραγουδιού, ο Μπάμπης Τσέρτος έρχεται απόψε το βράδυ (20/9) στο προαύλιο του θεάτρου Badminton σε ένα μουσικό αφιέρωμα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση
«Ρίξε μία ζαριά καλή» είναι ο τίτλος της μουσικής παράστασης που παρουσιάζει ο Μπάμπης Τσέρτος απόψε (20/9)
στο Μουσικό Προαύλιο του θεάτρου Badminton. Ο γνωστός ρεμπέτης θα ερμηνεύσει τραγούδια από την δισκογραφία του αλλά και τραγούδια που έγραψε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, σε ένα αφιέρωμα στον κορυφαίο Έλληνα τραγουδιστή.
Τραγούδια που σημάδεψε με την ερμηνεία του ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης όπως «Αμφιβολίες», «Εγνατίας 406», «Ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα», «Ρίξε μια ζαριά καλή», «Του Βοτανικού ο μάγκας», «Τρελοκόριτσο», «Ο κυρ Θάνος πέθανε», «Επίσημη αγαπημένη», «Στου Μπελαμή το ουζερί» υπόσχονται να μας ταξιδέψουν στον χρόνο!