Ο Νταρθ Βέιντερ χαρίζει προσθετικό χέρι σε ένα αγόρι που το χρειάζεται

Ο Νταρθ Βέιντερ χαρίζει προσθετικό χέρι σε ένα αγόρι που το χρειάζεται

Ο εμβληματικός κακός του «Πολέμου των άστρων» έκανε μία στάση στην Ομάχα των ΗΠΑ για να κάνει μία ειδική παράδοση

Ο Νταρθ Βέιντερ χαρίζει προσθετικό χέρι σε ένα αγόρι που το χρειάζεται
Κρίνοντας από τη συμπεριφορά του στην «Εκδίκηση των Σιθ» -το τρίτο επεισόδιο του «Πολέμου των άστρων»-, ο Νταρθ Βέιντερ δεν τα πάει και πολύ καλά με τα παιδιά. Απλά θυμηθείτε την έφοδό του στον Ναό των Τζεντάι. Σε έναν γαλαξία πιο κοντινό, ωστόσο, και συγκεκριμένα στην Ομάχα των ΗΠΑ, τα πράγματα άλλαξαν. Ο Λόρδος Σιθ προσέφερε μεγάλη χαρά σε έναν μαθητή της τετάρτης δημοτικού σε μία εκδήλωση που σίγουρα ο τελευταίος δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Κλείσιμο


Βλέπετε, ο Άλβιν Γκαρσία Φλόρες γεννήθηκε χωρίς το μισό του δεξί χέρι. Και ο Νταρθ Βέιντερ φρόντισε να του χαρίσει ένα 3D εκτυπωμένο προσθετικό χέρι εμπνευσμένο από την πανοπλία των Stormtroopers για να του κάνει τη ζωή ευκολότερη. Πίσω από όλο αυτό κρύβεται ο δαιμόνιος διευθυντής του σχολείου του μικρού Άλβιν. Ο Τέρι Μπάρτον
(ο οποίος αξίζει τον τίτλο του Διευθυντή της Χρονιάς) είδε πέρυσι τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ να προσφέρει ένα προσθετικό χέρι εμπνευσμένο από τη στολή του Iron Man σε ένα παιδί με αντίστοιχο πρόβλημα και σκέφτηκε αμέσως τον Άλβιν.

Έτσι, ο Τέρι απευθύνθηκε στη Limbitless Solutions -τη μη κερδοσκοπική οργάνωση που κατασκευάζει προσθετικά χέρια για παιδιά και είχε κατασκευάσει πέρυσι και το χέρι που χάρισε ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ - και της ζήτησε να κάνει κάτι αντίστοιχο για τον Άλβιν. Δεν αρκέστηκε όμως σε αυτό. Στη συνέχεια ζήτησε από την 501 Legion (έναν οργανισμό fans του «Πολέμου των άστρων») να τον βοηθήσει με την παράδοση.



Όλα πήγαν όπως τα σχεδίασε ο κύριος διευθυντής. Συγκέντρωσε τα παιδιά της τάξης του Άλβιν στο γυμναστήριο και εκεί έκαναν την εμφάνισή τους δύο Stormtroopers, ένα ρομπότ πρωτοκόλλου (όπως ο C3P0), ένας αξιωματικός του Αυτοκρατορικού Στόλου και ασφαλώς ο Ντάρθ Βέιντερ, που πρόσφερε στον ενθουσιασμένο Άλβιν το προσθετικό του χέρι! Στη συνέχεια ο Άλβιν ανέλαβε να ξεναγήσει τους εκπροσώπους της Γαλακτικής Αυτοκρατορίας στο σχολείο, με τους συμμαθητές του να τον επευφημούν και τα high five να δίνουν και να παίρνουν. Άνακιν, καλώς ήλθες πίσω στη φωτεινή πλευρά της Δύναμης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης