Αλφόνσο Κουαρόν: Ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο με αποκάλεσε κάποτε αλαζόνα μα...

Αλφόνσο Κουαρόν: Ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο με αποκάλεσε κάποτε αλαζόνα μα...

Επειδή δεν ήθελα να σκηνοθετήσω το «Harry Potter and the Prisoner of Azkaban» πρόσθεσε

gigiermo_alfonso
Ο Αλφόνσο Κουαρόν έκανε μια αναδορμή στο παρελθόν, όταν ο συνάδελφός του, Γκιγιέρμο ντελ Τόρο, προσπαθούσε να τον πείσει να σκηνοθετήσει το «Harry Potter and the Prisoner of Azkaban».

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής του, ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης εξήγησε τις ενστάσεις που είχε για να αναλάβει την ταινία και την έκρηξη του ντελ Τόρο, με τις ενστάσεις που είχε ο ίδιος. Μάλιστα, πάνω στα νεύρα του, ο ντελ Τόρο αποκάλεσε τον Κουαρόν «αλαζόνα μα...».

Πιο αναλυτικά, ο σκηνοθέτης είπε για τη «Harry Potter» ταινία: «Ήμουν μπερδεμένος γιατί δεν ήταν καθόλου στο ραντάρ μου. Μιλάω συχνά με τον Γκιγέρμο και μερικές μέρες μετά, του είπα: "Ξέρεις, μου πρότειναν αυτή την ταινία Harry Potter, αλλά είναι πραγματικά περίεργο που μου πρότειναν αυτό". Μου είπε: "Περίμενε, περίμενε, περίμενε, είπες ότι δεν έχεις διαβάσει τον "Χάρι Πότερ"; Είπα, "Δεν νομίζω ότι είναι για μένα". Μου είπε στα ισπανικά: "Είσαι ένας αλαζόνας μαλάκας"».
Κλείσιμο

Ο λόγος που ο Κουαρόν αμφισβήτησε αρχικά, την πρόταση της Warner Bros. να του προσφέρει τη σκηνοθεσία ήταν ότι εκείνη τη στιγμή, η τελευταία του ταινία του ήταν το «Y tu mamá también», που ήταν ακατάλληλη για παιδιά. Ωστόσο, ο παραγωγός του «Harry Potter» τόνισε ότι αυτή η ταινία ήταν που τον έπεισε να κάνει την πρόταση στον σκηνοθέτη.  «Είχα δει το "Y tu mamá también", το οποίο λάτρεψα, και παραδόξως σκέφτηκα ότι θα ήταν ο τέλειος σκηνοθέτης για τον τρίτο Potter» είπε συγκεκριμένα, ο Ντέιβιντ Χέιμαν.




Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη Βρετανία: Ο Ρίσι Σούνακ ανακοίνωσε πρόωρες εκλογές στις 4 Ιουλίου

Κύκλωμα εφοριακών ΔΟΥ Χαλκίδας: Η «Λίνα», η διεκπεραιώτρια, ο λογιστής και οι εκβιάσεις επιχειρηματιών

TikTok: «Από Βίκινγκ έγινε Κέιτ Μος» - Επικά σχόλια για τον άνδρα που ξύρισε το μούσι του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης