Αποκλειστικό: Η νέα κωμωδία της Δήμητρας Παπαδοπούλου

Αποκλειστικό: Η νέα κωμωδία της Δήμητρας Παπαδοπούλου

Ένα βιτριολικό έργο που μας θυμίζει ότι ακόμα και στα δύσκολα ο Έλληνας καταφέρνει να βρει τρόπο να επιβιώσει

Αποκλειστικό: Η νέα κωμωδία της Δήμητρας Παπαδοπούλου
Είναι γεγονός! Η Δήμητρα Παπαδοπούλου επιστρέφει φέτος με μία ολοκαίνουρια κωμωδία, που θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Δεκέμβριο στο θέατρο Ιλίσια. «Μάνα, θα πάω στο Χόλιγουντ!» είναι ο σπαρταριστός τίτλος που εμπνεύστηκε η αγαπημένη ηθοποιός και συγγραφέας για το νέο της έργο, που θέλει δύο άνεργους ηθοποιούς να μετατρέπουν το διαμέρισμά τους στην οδό Φυλής σε... οίκο ανοχής, προκειμένου να συγκεντρώσουν το ποσό που χρειάζονται για να πάνε στο Χόλιγουντ!

Πρόκειται για μία βιτριολική κωμωδία με το γνωστό, σαρκαστικό χιούμορ της Δήμητρας, που μας θυμίζει ότι ακόμα και στα δύσκολα ο Έλληνας καταφέρνει να βρει τρόπο να επιβιώσει. Βέβαια το ερώτημα που προκύπτει με δεδομένη τη μοναδική ικανότητα του Έλληνα να τσακώνεται με τον διπλανό του και να κυνηγάει συνεχώς την ουρά του είναι αν οι δύο κεντρικοί ήρωες του έργου θα καταφέρουν τελικά να πάνε στο Χόλιγουντ. Μη βιάζεστε! Μέχρι να δοθεί η απάντηση μεσολαβεί πολύ γέλιο...

Κλείσιμο
Ο εκρηκτικά ταλαντούχος Θανάσης Αλευράς, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και ο Αντώνης Κρόμπας πρωταγωνιστούν στην πρωτότυπη αυτή κωμωδία για τον «Έλληνα της κρίσης», που μοιάζει να κρύβει και εκπλήξεις, αφού η μουσική θα έχει έντονη παρουσία σε αυτή. Δεν είναι άλλωστε τυχαία η συμμετοχή της Ελένης Ροδά, μίας σπουδαίας λαϊκής φωνής του '60 και του '70.

Τη σκηνοθεσία της πολυαναμενόμενης αυτής παράστασης υπογράφουν ο Φωκάς Ευαγγελινός και η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ενώ παίζουν ακόμα οι ηθοποιοί: Jerome Kaluta, Πέτρος Γεωργοπάλης, Στράτος Λύκος και Παναγιώτης Αλεξανδράκης. Για να δούμε τι μας ετοιμάζει η Δήμητρα; Αναμένουμε με ενδιαφέρον!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης