Ενα Yaris που τα... σπάει!

Ενα Yaris που τα... σπάει!

Ο εκπρόσωπος της Ιαπωνίας στην κατηγορία των baby boom αυτοκινήτων ο οποίος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα VW Polo GTI, Ford Fiesta ST, Opel Corsa OPC & Peugeot 208 GTI…

Ενα Yaris που τα... σπάει!
Η Toyota
παρουσίασε  τη νέα «hot» έκδοση του ανανεωμένου Yaris, η οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη με τα VW Polo GTI, Ford Fiesta ST, Opel Corsa OPC & Peugeot 208 GTI. Εμφανισιακά, η Toyota έχει φροντίσει ώστε το κορυφαίο
Yaris GRMN (με το GRMN να προκύπτει από το Gazoo Racing Masters of the Nürburgring) να έχει την αντίστοιχη περιβολή.

Κλείσιμο
Έτσι, εκτός από την μεγάλη αεροτομή στο πίσω μέρος και τον εμφανή διαχύτη, στο εμπρόσθιο τμήμα έχουμε την κυψελοειδή μάσκα και τις νέες θέσεις για τους προβολείς ομίχλης. Υπάρχουν επίσης μεγαλύτερες σκουρόχρωμες ζάντες 17 ιντσών της BBS, διαφορετικά πίσω φώτα σε σχέση με αυτά των απλών 3θυρων Toyota Yaris που γνωρίζουμε, αλλά και νέα εξωτερικά αυτοκόλλητα.

Στο εσωτερικό του μοντέλου τώρα, η γενικότερη εικόνα είναι λιτή και περιλαμβάνει μπάκετ καθίσματα, νέο τιμόνι, λεπτομέρειες αλουμινίου σε διάφορα σημεία και διαφορετική γραμματοσειρά στον πίνακα οργάνων.


 

Αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, η Toyota δεν προχώρησε στην ανακοίνωση περισσότερων λεπτομερειών, σε σχέση με αυτά που γνωρίζαμε.

Έτσι, κάτω από το καπό του μοντέλου θα βρίσκεται ένας καινούργιος 1.800άρης βενζινοκινητήρας με κομπρέσσορα, ο οποίος θα έχει ονομαστική απόδοση 210 ίππων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν  ότι το Yaris GRMN θα έχει 0-100 σε λιγότερο από 6 sec, ενώ το set up της ανάρτησης και το μηχανικό μπλοκέ διαφορικό θα προσφέρουν την σπορτίφ οδική συμπεριφορά που θα περίμενε κανείς από ένα τέτοιο μοντέλο.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης