Ο πέμπτος αγώνας δρόμου αποκλειστικά για γυναίκες έχει καλεσμένο έναν Ιάπωνα...
Ο αγώνας δρόμου Ladies Run θα διεξαχθεί και φέτος στον Αστέρα Βουλιαγμένης στις 16 Οκτωβρίου, με το Nissan Juke
να ενισχύει την προσπάθεια των συμμετεχουσών σε αυτόν τον μοναδικό αγώνα τρεξίματος, αποκλειστικά για γυναίκες.
Οι Κυρίες που θα συμμετέχουν, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το σέξι compact crossover της Nissan.
Να σημειωθεί πως η “καυτή” έκδοση Nismo RS του Juke με τους 218 ίππους, θα αναλάβει τον ρόλο του official car στον αγώνα, ως προπορευόμενο όχημα.
Τα τελευταία νέα με ενδιαφέρον στο Juke, περιλαμβάνουν τα πακέτα εξατομίκευσης του Nissan Design Studio. Αυτά παρέχουν την ευκαιρία προσθήκης μεμονωμένων “πινελιών”, με μια σειρά από χρώματα και αξεσουάρ, προκειμένου να βρεθεί ο ιδανικός προσωπικός συνδυασμός.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.