Διάλεξε για σένα το πιο «όμορφο» δώρο για το νέο έτος

Διάλεξε για σένα το πιο «όμορφο» δώρο για το νέο έτος

Πέντε προτάσεις για να ανταμείψετε τον εαυτό σας για τη χρονιά που πέρασε 

Διάλεξε για σένα το πιο «όμορφο» δώρο για το νέο έτος
Το πνεύμα των Χριστουγέννων έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας τις τελευταίες μέρες και όλοι περιμένουμε με λαχτάρα τις οικογενειακές στιγμές, τα ατελείωτα εορταστικά γεύματα αλλά και τη γνωστή ανταλλαγή δώρων. Και εάν ήδη έχετε σκεφτεί τα δώρα που θα κάνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, τότε καλό θα ήταν να αποφασίσετε και τον τρόπο με τον οποίο θα ανταμείψετε τον ίδιο σας τον εαυτό για τη χρονιά που πέρασε.

Η Cosmetic Derma Medicine
Κλείσιμο
και η Advanced Hair Clinics
άνοιξαν τις πόρτες της πολυαναμενόμενης κλινικής και στη Γλυφάδα και σας υποδέχονται σε έναν υπερσύγχρονο χώρο υψηλής αισθητικής με ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για να απολαύσετε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες Αισθητικής Δερματολογίας, Πλαστικής Χειρουργικής & Μεταμόσχευσης Μαλλιών.

Επιλέξτε τη θεραπεία που σας ταιριάζει μέσα από ένα ευρύ φάσμα ιατρικών υπηρεσιών της Cosmetic Derma Medicine και κάντε το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο στον εαυτό σας.

Θεραπείες ανάπλασης και αναδόμησης (Μεσοθεραπεία βλαστοκυττάρων PRP, Fractional CO2 Laser Ανάπλασης, Δερμοαπόξεση με Μικροκρυστάλλους, Χημικό Peeling)

Θεραπείες αντιγήρανσης (Θεραπεία Botox &  Υαλουρονικού Οξέος, Αναίμακτο Lifting με Νήματα)

Αποτρίχωση με τελευταίας γενιάς Laser Αλεξανδρίτη 

Θεραπείες λιπόλυσης (Η καινοτόμα Laser Λιποαναρρόφηση SmartLipo, Κρυολιπόλυση, Θεραπεία Κυτταρίτιδας Cavitation-RF) 

Παράλληλα, στην Advanced Hair Clinics μπορείτε να αντιμετωπίσετε με επιτυχία το πρόβλημα της τριχόπτωσης, ξεκινώντας από τη σωστή διάγνωση και επιλέγοντας από ένα μεγάλο εύρος επιστημονικών θεραπειών, από τη συντηρητική φαρμακευτική θεραπεία και την πρωτοποριακή θεραπεία PRP ως τις laser θεραπείες και τη μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο Advanced FUE. Εάν ανήκετε στην κατηγορία των ανδρών που έχασαν από νεαρή ηλικία τα μαλλιά τους, τότε σίγουρα η μεταμόσχευση μαλλιών θα σας χαρίσει νεανική όψη και ενισχυμένη αυτοπεποίθηση και θα επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη σας.

Η καταρτισμένη ιατρική ομάδα της κλινικής, αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία και την πολύχρονη εμπειρία της, εξασφαλίζει άριστο επίπεδο υπηρεσιών για τέλειο πρόσωπο, σώμα και μαλλιά σε άνδρες και γυναίκες! Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι μια επίσκεψη σε μια από τις 7 κλινικές του ομίλου και να χαρίσετε στον εαυτό σας το πιο «όμορφο» χριστουγεννιάτικο δώρο.

www.cosmeticdermamedicine.gr | www.advancedhairclinics.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης