Τι δώρα θέλουν τα παιδιά τα Χριστούγεννα;

Τι δώρα θέλουν τα παιδιά τα Χριστούγεννα;

Έξι επιλογές παιχνιδιών που θα μοιράσουν χαμόγελα στα πιτσιρίκια 

Τι δώρα θέλουν τα παιδιά τα Χριστούγεννα;
Το παιχνίδι αποτελεί ένα βασικό κομμάτι στη ζωή κάθε παιδιού, απαραίτητο όχι μόνο για την ψυχαγωγία του, αλλά και για τη συναισθηματική, πνευματική και σωματική του ανάπτυξη. Αυτές τις γιορτές και ενώ τα παιδιά ανυπομονούν για τα δώρα που θα βρουν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, χαρίστε τους παιχνίδια που θα ταξιδέψουν τη φαντασία τους και θα αναπτύξουν τα δημιουργικά τους ταλέντα.


Playmobil 


Κλείσιμο

Χαίρονται όταν τα  κατασκευάζουν και βέβαια απολαμβάνουν να παίζουν με αυτά  τις ελεύθερες ώρες τους όλο τον χρόνο. Υπάρχουν υπέροχες επιλογές και μεγέθη. Κάστρα για τα αγόρια, παλάτια για τα κορίτσια και πολλά άλλα ανάλογα με το γούστο του κάθε παιδιού.

  
Κατασκευές Lego 



Η εταιρία θρύλος έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές. Έχει φανατικούς οπαδούς όλων των ηλικιών. Η κατασκευή των Lego αναπτύσσει τις δεξιοτεχνίες των παιδιών ενώ παράλληλα διασκεδάζουν.

Ξύλινες κατασκευές



Για αυτά τα παιδιά που έχουν βαρεθεί τα συνηθισμένα παιχνίδια και ψάχνουν κάτι νέο ασυνήθιστο υπάρχουν οι ξύλινες κατασκευές. Βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν τα δημιουργικά τους ταλέντα και παράλληλα να διασκεδάσουν.

  
Επιτραπέζια παιχνίδια για παιδιά ή και για όλη την οικογένεια




Διασκεδάζουν, μορφώνονται και παράλληλα παίρνουν αξέχαστες στιγμές με τους φίλους τους και τους αγαπημένους τους.

  
Αντικείμενα με τους αγαπημένους τους ήρωες

Μπορεί να προτιμούν παιχνίδια, όταν όμως πρόκειται για τους αγαπημένους τους ήρωες τότε κάνουν και εξαιρέσεις. Τσαντάκια, μολυβοθήκες, κουμπαράδες, σακίδια με θέματα Star Wars, Mickey Mouse, Minnie Mouse, Πριγκίπισσες, χιονάτη, τις ηρωίδες του έργου Frozen 




Σκεύη ζαχαροπλαστικής  για κατασκευή μπισκότων

Τι πιο ωραίο και δημιουργικό από την κατασκευή σπιτικών μπισκότων. Τα παιδιά διασκεδάζουν φτιάχνοντας τα δικά του μπισκότα, το σπίτι μοσχομυρίζει και εσείς ικανοποιείστε που επιτέλους τα παιδιά απολαμβάνουν σπιτικές, υγιεινές λιχουδιές.

Χρειάζεστε:

Κουπ πατ

Βιβλίο συνταγών

Ποδιά 




... και η ζαχαροπλαστική γίνεται παιχνίδι!

  
Βιβλία 

Τα παιδιά λατρεύουν την ώρα του παραμυθιού και του βιβλίου. Ένα χριστουγεννιάτικο βιβλίο θα τα μαγέψει και θα τα βάλει  στο κλίμα των Χριστουγέννων. Θα ταξιδέψουν στο μαγευτικό κόσμο των μάγων και  του Αγίου Βασίλη




 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης