Γιατί ένα Peugeot 2008 υπερέχει σε όλους τους τομείς

Γιατί ένα Peugeot 2008 υπερέχει σε όλους τους τομείς

Θες να συνδυάζεις τις αρετές ενός Crossover με τα δυναμικά χαρακτηριστικά οδήγησης της γαλλικής σχολής; Η Peugeot έχει τη λύση!

Γιατί ένα Peugeot 2008 υπερέχει σε όλους τους τομείς
Η γιορτινή διάθεση δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για εξορμήσεις εκτός των τειχών της πόλης. Μάλιστα, τα πρώτα χιόνια και οι χαμηλές θερμοκρασίες που ξεκίνησαν αυξάνουν το ενδιαφέρον για περιηγήσεις στα μοναδικά τοπία της ελληνικής φύσης. Αλήθεια, ποιο μοντέλο θα επιλέγατε να σας συντροφεύσει αυτές τις μέρες; Με ποιο αυτοκίνητο θα συνδυάζατε την περιπέτεια με το εκλεπτυσμένο στιλ;

Τις προηγούμενες μέρες είχαμε στη διάθεσή μας το compact crossover της Peugeot, το 2008, ένα μοντέλο που ξεδίπλωσε τον πολύπλευρο χαρακτήρα του ικανοποιώντας κάθε μας προσδοκία.

Το PEUGEOT 2008 είναι ένα compact και επιβλητικό SUV, με πρωτοποριακή εμφάνιση που το κάνει να ξεχωρίζει αμέσως.

Ο σχεδιασμός του τονίζει τα τυπικά χαρακτηριστικά της κατηγορίας των SUV, προβάλλοντας ακόμα περισσότερο τη δύναμη και στιβαρότητα του χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Οι προεκτάσεις των φτερών, η κάθετη μάσκα και οι προφυλακτήρες παρέχουν την απαραίτητη προστασία στο αμάξωμα, η οροφή που γλιστρά προς τα πίσω, το διακοσμητικό φιλέτο πάνω από τις πίσω πόρτες και το σποϊλερ, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που τονίζουν το σοφιστικέ σχεδιασμό του.




Κλείσιμο
Τα ποιοτικά υλικά και το εξελιγμένο επίπεδο φινιρίσματος του νέου compact SUV της PEUGEOT , αποτελούν το εισιτήριο σε ένα κόσμο αληθινών συγκινήσεων και εμπειριών. Καθίστε μπροστά στο PEUGEOT i-Cockpit®. Το μικρό τιμόνι, ο πίνακας οργάνων τεχνολογίας ‘head-up’ και η οθόνη αφής, σας εξασφαλίζουν ευχάριστη και απόλυτα ασφαλή οδήγηση, με τέλεια οδική συμπεριφορά. Το 2008 διαθέτει επίσης και πληθώρα τεχνολογιών – οδηγικά βοηθήματα, δυνατότητες δικτύωσης και χαρακτηριστικά ασφάλειας – που εξιδανικεύουν τις αισθήσεις και προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες οδήγησης.

Απεριόριστες δυνατότητες κίνησης 

Το σύστημα Grip Control® εξασφαλίζει στο 2008 τη δυνατότητα να κινηθεί σε διαφορετικές συνθήκες και καταστάσεις. Άμεσο και εύκολα προσαρμόσιμο, το Grip Control® βελτιστοποιεί την πρόσφυση σε κάθε είδος εδάφους, τροποποιώντας τη συμπεριφορά των εμπρός κινητήριων τροχών χάρη στον ηλεκτρονικό έλεγχο του συστήματος ESP. Διαθέσιμο με κινητήρες ιπποδύναμης από 110hp με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο, το Grip Control® διατίθεται i με 16’’ ή 17’’ χειμερινά ελαστικά Mud & Snow.

Το σύστημα Grip Control® προσφέρει 5 προγράμματα οδήγησης, μέσω κεντρικού επιλογέα: Standard, Snow, All-Terrain, Sand, ESP Off

Το νέο SUV PEUGEOT 2008 εφοδιάζεται με τους νέους Euro 6- PureTech 3κίλυνδρους κινητήρες βενζίνης, που εξασφαλίζουν μοναδικές επιδόσεις και πολύ χαμηλά κόστη χρήσης. Με ακόμα χαμηλότερο βάρος και πιο συμπαγείς διαστάσεις, παρουσιάζουν ακόμα πιο αυξημένη απόδοση. Ειδική αναφορά αξίζει στην έκδοση με τον 1.2 PureTech 110 S&S EAT6 και το αυτόματο 6άρι κιβώτιο ταχυτήτων EAT6, που χαρίζει ταχύτητα και ηρεμία στις αλλαγές.

Αλλά και για εκείνους που προτιμούν τα diesel, υπάρχει η τεχνολογία BlueHDi, με δραστικό περιορισμό της κατανάλωσης, λιγότερες εκπομπές NOx (nitrogen oxide) – έως και 90% - και βελτιωμένες εκπομπές CO2.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ