Το απόλυτο δώρο «αυτοπεποίθησης» για τον άνδρα

Το απόλυτο δώρο «αυτοπεποίθησης» για τον άνδρα

Σύμβολο γοητείας και αυτοπεποίθησης τα πλούσια και υγιή μαλλιά στον άνδρα

Το απόλυτο δώρο «αυτοπεποίθησης» για τον άνδρα
Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι μια περίοδος που «ξυπνά» τον Άγιο Βασίλη που κρύβει ο καθένας μας μέσα του. Το πνεύμα των εορτών «απαιτεί» μαγαζιά γεμάτα με κόσμο που ψωνίζει δώρα για τα αγαπημένα του πρόσωπα, ωστόσο η περίοδος είναι κατάλληλη και για να ευχαριστήσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό.

Το καλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει ένας άνδρας στον εαυτό του, βελτιώνοντας θεαματικά την εικόνα του και τονώνοντας την αυτοπεποίθηση του είναι τα όμορφα και πλούσια μαλλιά.

Κλείσιμο
Αν ανήκετε στην κατηγορία των ανδρών που εμφανίζουν αραίωση στο τριχωτό της κεφαλής τους, μια κατηγορία στην οποία ανήκει ένας στους δύο άνδρες περίπου, τότε μπορείτε να επιτύχετε πλούσια και δυνατά μαλλιά με τη μεταμόσχευση μαλλιών FUE
, την οποία μπορείτε να κάνετε λίγες μέρες πριν τις γιορτές ή ακόμα και κατά τη διάρκεια.

Τι ισχύει για τη διαδικασία

Κάποτε η εμφύτευση μαλλιών ήταν μια επίπονη διαδικασία που άφηνε στο πέρασμά της μόνιμες και αντιαισθητικές ουλές στη δότρια περιοχή και ένα αφύσικο αποτέλεσμα. Πλέον, η νέα τεχνική με την οποία ένας άντρας μπορεί να αποκτήσει περισσότερα μαλλιά είναι κυριολεκτικά… «αόρατη». Δεν αφήνει σημάδια, είναι ανώδυνη, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί λίγες μέρες πριν τις γιορτές χωρίς να γίνει αντιληπτή από τους γύρω του. Η διαδικασία ονομάζεται ακούρευτη συνεδρία ή Unshaven FUE και κερδίζει έδαφος διεθνώς, ενώ γνωρίζει μεγάλη ζήτηση την περίοδο των γιορτών λόγω του διακριτικού της χαρακτήρα. 

«Τα μαλλιά έχουν κυρίαρχο ρόλο στην ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση του άντρα. Είναι ζήτημα αυτοπεποίθησης. Επομένως είναι πολύ σημαντικό να συμβάλουμε με τον πιο διακριτικό τρόπο στην πύκνωσή τους» εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, επιστημονικός διευθυντής της Advanced Hair Clinics που βραβεύτηκε ως η καλύτερη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών στον κόσμο δυο συνεχόμενες χρονιές (2016 & 2017). Τι το ιδιαίτερο έχει; Για τις ανάγκες της επέμβασης, ο γιατρός αφήνει άθικτο το μήκος των μαλλιών στη δότρια και τη λήπτρια περιοχή. Τα μαλλιά δεν κουρεύονται, όπως συμβαίνει συνήθως στην κλασική εμφύτευση μαλλιών με την FUE τεχνική. Αντίθετα, στην ακούρευτη συνεδρία ή Unshaven FUE ο γιατρός διατηρεί το μήκος τους. Υπό τοπική αναισθησία, εξάγει τριχοθυλάκια από το πίσω μέρος του κεφαλιού που λειτουργεί ως δότρια ζώνη και τα εμφυτεύει στην περιοχή που εμφανίζει αραίωση. 



Η συνέχεια εξελίσσεται ομαλά. Την ίδια μέρα ο ενδιαφερόμενος επιστρέφει στο σπίτι του και στις υποχρεώσεις του και κανείς δεν αντιλαμβάνεται το παραμικρό, καθώς τα υπάρχοντα μαλλιά «κρύβουν» τα τριχοθυλάκια που εμφυτεύτηκαν. Τυχόν ερεθισμός δεν γίνεται αντιληπτός ενώ έπειτα από δύο μήνες, τα πρώτα τριχοθυλάκια αρχίζουν να επαναφυτρώνουν και η διαδικασία εξελίσσεται σταδιακά και ολοκληρώνεται μέσα στο χρόνο.  Η μέθοδος της ακούρευτης συνεδρίας μπορεί να γίνει ακόμα και 3-4 μέρες πριν τις γιορτές.

Info:  www.advancedhairclinics.gr
          info@advancedhairclinics.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης