Ένα βίντεο που δείχνει τη Μαρίνα Σάττι να χασμουριέται την ώρα που δίνει συνέντευξη η εκπρόσωπος του Ισραήλστη Eurovision, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Λίγο μετά την παρουσίαση όλων των συμμετοχών, οι εκπρόσωποι των χωρών που κατάφεραν να προκριθούν, έκαναν κάποιες δηλώσεις στους δημοσιογράφους.
Όταν έφτασε η σειρά της Εντέν Γκολάν, η οποία εκπροσώπησε το Ισραήλ με το τραγούδι «Ηurricane» κι ο δημοσιογράφος της απηύθυνε τις πρώτες ερωτήσεις, η κάμερα δείχνει τη Μαρίνα Σάττι.
Δείτε το βίντεο:
Marina’s expressions while they were interviewing Ed*n. Marina Satti you will ALWAYS be famous pic.twitter.com/nUQwA1kJdR
Η τραγουδίστρια φαίνεται να χασμουριέται, στο σημείο εκείνο, ενώ κατεβάζει το κεφάλι της και κάνει πως κοιμάται.
Δεν είναι ξεκάθαρο αν η κίνηση αυτή έχει γίνει επίτηδες, προκειμένου να δείξει τη στάση της απέναντι στο Ισραήλ, λόγω των επιθέσεων στη Γάζα.
Ωστόσο, αυτό φαίνεται πως πιστεύουν οι φαν της Eurovision, που κατέθεσαν την άποψή τους στο Twitter, κάποιοι υποστηρίζοντας την Ελληνίδα καλλιτέχνιδα και κάποιοι άλλοι γράφοντας ότι η μουσική ενώνει και δεν θα έπρεπε να αντιδράσει έτσι.
Δείτε βίντεο: Eurovision 2024: Τα χασμουρητά της Μαρίνας Σάττι την ώρα που δίνει συνέντευξη Τύπου η εκπρόσωπος του Ισραήλ
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.