Παραλλαγή καραντίνας: «You (και όχι, We) Are the Champions», από Queen και Adam Lambert

Παραλλαγή καραντίνας: «You (και όχι, We) Are the Champions», από Queen και Adam Lambert

Στο βίντεο εμφανίζεται στη μέση Lambert έχοντας από τη μία πλευρά τον κιθαρίστα Brian May και από την άλλη τον ντράμερ Roger Taylor

Champion
Η καραντίνα απέκτησε δικό της τραγούδι. Οι Queen και ο Adam Lambert έπαιξαν μια σύντομη εκδοχή του «We Are The Champions», σε βίντεο που ανήρτησαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram. Έκαναν μόνον μία μικρή αλλά πολύ σημαντική αλλαγή: Άλλαξαν το άρθρο στον τίτλο από «We» σε «You». Και αυτό σε ένδειξη συμπαράστασης σε όσους μένουν σπίτι για να προστατευτούν αλλά και για προστατέψουν τους γύρω τους από τον κορωνοϊό.

QAL - You Are The Champions (Stay Home version)


Στο βίντεο εμφανίζεται στη μέση Lambert έχοντας από τη μία πλευρά τον κιθαρίστα Brian May και από την άλλη τον ντράμερ Roger Taylor.

Ο May παραμένει δραστήριος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια της πανδημίας: προσφέρει tutorial στο οποίο διδάσκει πώς μπορεί κανείς να παίξει το σόλο της κιθάρας στο «Bohemian Rhapsody», μοιράζεται δικές του ερμηνείες άλλων κλασικών κομματιών και «προκαλεί» θαυμαστές να τον συνοδεύσουν στο «Hammer to Fall» της μπάντας, μουσική σύνθεση του 1984.

Προτρέπει τους θαυμαστές να επιλέξουν εκούσια απομόνωση. «Νιώθω ότι αυτό μπορεί να είναι ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΑ ΠΟΤΕ» έγραψε στο Instagram. «Κυκλοφορεί εκεί έξω τόση ψευδής πληροφορία -άνθρωποι που λένε ότι ο κορωνοϊός δεν είναι απειλή- ακόμη και το ότι δεν υπάρχει. Και η δική μας κυβέρνηση απέτυχε να δράσει έγκαιρα, έδρασε στη βάση καταστροφικά κακών συμβουλών, πράγμα που τελικά θα είναι η αιτία χιλιάδων θανάτων» πρόσθεσε.  

Ειδήσεις σήμερα:

Δικηγόρος χτυπούσε τους γονείς του γιατί δεν του έδιναν λεφτά!

Σύψας στον ΘΕΜΑ 104.6: Μαζικά τεστ για το υγειονομικό διαβατήριο

Νέο κρούσμα κορωνοϊού σε μετανάστη στη δομή της Μαλακάσας - Θρίλερ με 10 αστυνομικούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης