Εννέα λόγοι που η γυναίκα πονάει στο σεξ και τι να κάνει

Εννέα λόγοι που η γυναίκα πονάει στο σεξ και τι να κάνει

Η δυσπαρευνία, δηλαδή ο πόνος στο σεξ, καταστρέφει την ερωτική ζωή γυναικών κάθε ηλικίας και μπορεί να έχει πολλές διαφορετικές αιτίες - Πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί;

ponbos
Τι γίνεται όταν το μυαλό είναι έτοιμο για σεξ, αλλά το σώμα αρνείται να συνεργαστεί; Πολλές γυναίκες που θέλουν να έχουν ερωτική επαφή με τον σύντροφό τους συχνά νιώθουν πόνο αντί για ευχαρίστηση.

Έρευνες έχουν δείξει ότι μία στις τρεις γυναίκες νιώθει έντονο πόνο στο σεξ. Επιστημονικά ο πόνος στο σεξ ονομάζεται δυσπαρευνία και οι γυναικολόγοι πολύ συχνά συζητάμε με τις ασθενείς μας λύσεις που υπάρχουν ώστε να γίνει και πάλι απολαυστική η ερωτική πράξη.

Η δυσπαρευνία καταστρέφει την ερωτική ζωή γυναικών κάθε ηλικίας και μπορεί να έχει πολλές διαφορετικές αιτίες. Η ενδομητρίωση και η λέπτυνση του κολπικού τοιχώματος ευθύνονται πολύ συχνά για τον πόνο στο σεξ.

Ο πόνος μπορεί να είναι απλή ενόχληση εξαιτίας της ξηρότητας του κόλπου ή να έχει η γυναίκα εξαιρετικά επώδυνες πυελικές συσπάσεις ή αίσθηση καψίματος στο αιδοίο κατά τη διείσδυση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης