Βουίζουν τα αυτιά σας; Τι φταίει – Πότε σας καλύπτει το ασφαλιστήριο

Οι εμβοές είναι ένα συχνό σύμπτωμα διαφόρων υποκείμενων καταστάσεων, η αντιμετώπιση των οποίων μπορεί να καλυφθεί από τα ασφαλιστήρια υγείας

man_ear_tinnitus_emboes_1174981909
Η ταινία “A star is born” με πρωταγωνιστές τους Lady Gaga και Bradley Cooper αποτέλεσε αναμφισβήτητα τεράστια εισπρακτική επιτυχία. Πρόκειται για μία ακόμα διασκευή της ομώνυμης ταινίας του 1937, το σενάριο της οποίας συνυπέγραφε η γεννηθείσα σαν σήμερα, 22 Αυγούστου 1893, Dorothy Parker, Αμερικανίδα διηγηματογράφος, ποιήτρια, σεναριογράφος και κριτικός, γνωστή για τo πνευματώδες και αιχμηρό χιούμορ της.

Τρεις διαφορετικές κινηματογραφικές εκδοχές έχουν ακολουθήσει της πρωτότυπης ταινίας, οι οποίες κράτησαν ίδιο τον κεντρικό άξονα και προσάρμοσαν την πλοκή στην κάθε εποχή, ενώ η τελευταία έφερε στην επιφάνεια και μια κατάσταση υγείας που αφορά έναν στους επτά Ευρωπαίους, σύμφωνα με έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Nottingham σε 12 ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα· τις εμβοές. Ο Jackson “Jack” Maine, o χαρακτήρας που υποδύεται ο Cooper, υποφέρει από την κατάσταση που χαρακτηρίζουν συνεχείς «θόρυβοι» -σαν βουητό ή χτύπημα- στο ένα ή και στα δύο αυτιά ή να σαν να είναι στο κεφάλι, ακόμα και αν απουσιάζει κάποιο ηχητικό ερέθισμα.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης