Κορωνοϊός - Νέα Υόρκη: Μειώθηκε για πρώτη φορά ο αριθμός των ασθενών στα νοσοκομεία

Κορωνοϊός - Νέα Υόρκη: Μειώθηκε για πρώτη φορά ο αριθμός των ασθενών στα νοσοκομεία

Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο, ωστόσο, απέφυγε να αναφερθεί σε κορύφωση της πανδημίας στην περιοχή του, λέγοντας ωστόσο ότι «ενδεχομένως να είμαστε κοντά»

coronavirus_cuomo
Η δοκιμασία για την ανθρωπότητα είναι μεγάλη, αλλά στο τέλος η ζωή πάντα νικά... Η ελπίδα έλαμψε και πάλι μετά από πολλές ημέρες στη Νέα Υόρκη, καθώς για πρώτη φορά, μετά από πολύ καιρό, ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία με covid-19, μειώθηκε, παρά την αύξηση των νεκρών το τελευταίο 24ωρο.

Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο, έσπευσε να ανακοινώσει τα «καλά νέα», προκειμένου να δώσει ελπίδα και δύναμη στους Αμερικανούς που πεθαίνουν κατά εκατοντάδες κάθε ημέρα από τον νέο κορωνοϊό.

Ο Κουόμο, ωστόσο, απέφυγε να αναφερθεί σε κορύφωση της πανδημίας στην περιοχή του, λέγοντας ωστόσο ότι «ενδεχομένως να είμαστε κοντά».

Σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, ο Κουόμο είπε ότι ο πρόεδρος «δεν ήταν ακριβής» στους ισχυρισμούς του για την εξουσία που διαθέτει προκειμένου να ανοίξει ξανά τα σχολεία και τις επιχειρήσεις.

Ειδήσεις σήμερα

Κλείσιμο
Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός - Ζιμπάμπουε: Με δικαστική εντολή ο εξοπλισμός προστασίας στα νοσοκομεία

Κορωνοϊός - Βραζιλία: Βετεράνος του Β' Παγκοσμίου νίκησε την πανδημία στα 99 του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης