Κορωνοϊός: Πώς περνά ο Μπόρις Τζόνσον τις ημέρες της ανάρρωσης στο Τσέκερς

Κορωνοϊός: Πώς περνά ο Μπόρις Τζόνσον τις ημέρες της ανάρρωσης στο Τσέκερς

Ο Βρετανός πρωθυπουργός παρατηρεί με τη μνηστή του σπάνια είδη πτηνών στην πρωθυπουργική εξοχική κατοικία - Καραντίνα στη Βρετανία μέχρι τις 7 Μαΐου

johnson
Οι ημέρες του πρώτου πρωθυπουργού που προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό, μετά την έξοδο από την Εντατική... εξέλιξη που αν μη τι άλλο μαγνητίζει τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι βόλτες του Μπόρις Τζόνσον με την 32χρονη έγκυο μνηστή του, Κάρι Σίμοντς, στην πρωθυπουργική εξοχική κατοικία Τσέκερς αποτελούν το πρωτοσέλιδο των βρετανικών ειδησεογραφικών δικτύων.

O επικεφαλής της πτέρυγας των Συντηρητικών βρίσκεται σε περίοδο ανάρρωσης, ενώ θα αργήσει να επιστρέψει στα καθήκοντά του. Την ίδια στιγμή δεν του επιτρέπεται να οδηγήσει την αγαπημένη του μηχανή.

Το έρωτημα που εύλογα ανακύπτει είναι πώς περνά τον χρόνο του ο 55χρονος Βρετανός πρωθυπουργός με τη μνηστή του...

Σύμφωνα με την Daily Mail, όπως δήλωσε πρόσωπο που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι, Μπόρις και Κάρι έχουν επιδοθεί σε μια νέα δραστηριότητα. Συγκεκριμένα, καθημερινή τους συνήθεια έχει γίνει να παρατηρούν σπάνια είδη πτηνών της εξοχής.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός έγραψε, πριν από λίγες ημέρες, σε ανάρτησή του στο Twitter: «Είναι δύσκολο να βρω τις λέξεις για να εκφράσω ό,τι χρωστάω στο προσωπικό του εθνικού συστήματος υγείας, που μου έσωσε τη ζωή».

Εστίασε στη σημασία της πειθαρχίας όσον αφορά στα μέτρα καραντίνας λέγοντας τα εξής: «Οι προσπάθειες εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τη Βρετανία που μένουν στο σπίτι έχουν πραγματική αξία. Μαζί θα ξεπεράσουμε την πρόκληση , όπω ς άλλωστε έχουμε κάνει πολλές φορές και στο παρελθόν», τόνισε ο Τζόνσον, ο οποίος στην αρχή της κρίσης του κορωνοϊού είχε επικριθεί για ολιγωρία ως προς τη λήψη περιοριστικών μέτρων.

Ο Τζόνσον πήρε εξιτήριο μια εβδομάδα μετά την εισαγωγή του.


Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός - Δροσερό Ξάνθης: Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στους δρόμους για τα αρνητικά τεστ

Κορωνοϊός - Χάρβαρντ: Καραντίνα έως το 2022 - Ο ιός θα γίνει εποχικός και θα συνυπάρχει με την γρίπη!

Κορωνοϊός - Γερμανία: Ο υπουργός Υγείας μπήκε σε ασανσέρ με άλλους… 13 πολιτικούς!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης