Τουλάχιστον 15 άμαχοι, ανάμεσα στους οποίους ένα παιδί, σκοτώθηκαν σήμερα από ρωσικά αεροπορικά πλήγματα στη συριακή επαρχία Ιντλίμπ (βορειοδυτική Συρία), το τελευταίο μεγάλο προπύργιο των τζιχαντιστών και των ανταρτών, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.
Η μη κυβερνητική οργάνωση, η οποία διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο πηγών στη Συρία, διευκρίνισε πως τα πλήγματα πραγματοποιήθηκαν μετά τα μεσάνυχτα και είχαν στόχο μια ζώνη έξω από την πόλη Μααρέτ Μισρίν όπου είχαν συγκεντρωθεί εκτοπισμένοιΣύροι.
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης