Μύδροι κατά Τραμπ από τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ: Θυμίζει δικτάτορα και μονάρχη

Μύδροι κατά Τραμπ από τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ: Θυμίζει δικτάτορα και μονάρχη

«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια κρίση που δεν πίστευα ποτέ ότι θα συναντήσω στη ζωή μου: μια επίθεση που θυμίζει δικτάτορες από τον Ντόναλντ Τραμπ σε όλα όσα αντιπροσωπεύει η χώρα μας» γράφει ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ

redoftram
Δριμεία επίθεση στον Ντόναλντ Τραμπ τον οποίο χαρακτηρίζει «δικτάτορα» εξαπέλυσε ο διάσημος ηθοποιός Ρόμπερτ Ρέντφορντ με άρθρο του στο NBC News.

«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια κρίση που δεν πίστευα ποτέ ότι θα συναντήσω στη ζωή μου: μια επίθεση που θυμίζει δικτάτορες από τον Ντόναλντ Τραμπ σε όλα όσα αντιπροσωπεύει η χώρα μας» ξεκινά το άρθρο του ο Ρέντφορντ με αφορμή τις αποκαλύψεις για τα έργα και τις ημέρες του Αμερικανού προέδρου.

«Ο σεβασμός μας για την αλήθεια, το κράτος δικαίου, η αναγκαία ελευθερία του Τύπου και η πολύτιμη ελευθερία του λόγου απειλούνται από έναν μόνο άνδρα» συνεχίζει.

«Είναι ώρα για τον Τραμπ και όλους όσοι στο Κογκρέσο επέλεξαν την πίστη στο κόμμα από τον όρκο τους για υπεράσπιση του Συντάγματος να φύγουν. Και είναι στο χέρι μας αυτό να συμβεί με την δύναμη της ψήφου μας» προσθέτει ο Ρέντφορντ.

Στο ίδιο άρθρο ομολογεί ότι όταν ο Τραμπ εξελέγη «αν και δεν ήταν επιλογή μου, έκρινα ότι ήταν δίκαιο να του δώσω μια ευκαιρία. Αλλά σχεδόν αυτόματα άρχισε να με απογοητεύει και μετά να μου προκαλεί ανησυχία και δεν πιστεύω ότι είμαι ο μόνος».

«Αυτό που συμβαίνει τώρα είνα τόσο ανησυχυτικό καθώς αντί για Ηνωμένες Πολιτείες είμαστε τώρα οι Διχασμένες Πολιτείες. Οι επικεφαλής των δύο κομμάτων δεν έχουν το κουράγιο να ξεπεράσουν τα πολιτικά εμπόδια προκειμένου να κάνουν αυτό που είναι καλό για τους Αμερικανούς» συμπληρώνει.

Κλείσιμο
Ο Ρέντφορντ χαρακτηρίζει τη διακυβέρνηση Τραμπ «μια συγκαλυμένη μοναρχία που είναι τόσο χαοτική ώστε δεν μου προκαλεί έκπληξη το πόσοι άνθρωποι έχουν ξεγελαστεί».

«Μένουν 11 μήνες πριν τις προεδρικές εκλογές. Έντεκα μήνες για να αξιοποιήσουμε τη μοναδική μας ευκαιρία να διορθώσουμε την πορεία του πλοίου και να αλλάξουμε την πορεία της καταστροφής που βρίσκεται μπροστά μας» γράφει στο άρθρο του ο διάσημος ηθοποιός.

Και το άρθρο-«φωτιά» για τον Τραμπ καταλήγει: «Ας δεσμευτούμε ξανά για να ψηφίσουμε την αλήθεια. Ας επιστρέψουμε στο να γίνουμε ο ηγέτης που έχει τόσο ανάγκη ο κόσμος. Ας γίνουμε ξανά και γρήγορα απλά... Αμερικανοί».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης