Λονδίνο: Γιόρτασαν την 50η επέτειο από την εμφάνιση των Μόντι Πάιθον... ντυμένοι Μόντι Πάιθον

Λονδίνο: Γιόρτασαν την 50η επέτειο από την εμφάνιση των Μόντι Πάιθον... ντυμένοι Μόντι Πάιθον

Οι «Γκάμπις» ξεχώριζαν για τη στάση τους που θύμιζε πίθηκο, τη συνήθειά τους να μιλούν αργά και δυνατά και τη χαρακτηριστική ατάκα τους: «Πονάει ο εγκέφαλός μου»

montyP
Φορώντας «καπέλα» από χαρτομάντιλα, γαλότσες, πλεκτά γιλέκα και σηκωμένα παντελόνια, δεκάδες θαυμαστές των Μόντι Πάιθον συγκεντρώθηκαν σήμερα στο Λονδίνο, για να γιορτάσουν μαζί τους τα 50 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση του θιάσου.

Τα «κοστούμια» παρέπεμπαν σαφώς στους «Γκάμπις», έναν από τους χαρακτήρες του «Ιπτάμενου Τσίρκου του Μόντι Πάιθον», της χιουμοριστικής τηλεοπτικής σειράς του BBC που προβλήθηκε για πρώτη φορά στις μικρές οθόνες στις 5 Οκτωβρίου 1969.


Οι «Γκάμπις» ξεχώριζαν για τη στάση τους που θύμιζε πίθηκο, τη συνήθειά τους να μιλούν αργά και δυνατά και τη χαρακτηριστική ατάκα τους: «Πονάει ο εγκέφαλός μου».

Δεκάδες «Γκάμπις» παρέλασαν έξω από την αίθουσα συναυλιών Roundhouse στην οποία θα φιλοξενηθούν οι εκδηλώσεις για να τιμηθεί το έργο του Τέρι Γκίλιαμ, του Τζον Κλιζ, του Έρικ Άιντλ, του Τέρι Τζόουνς, του Μάικλ Πάλιν και του Γκρέιαμ Τσάπμαν, ο οποίος πέθανε το 1989.

Κλείσιμο
Οι οργανωτές ελπίζουν ότι θα πετύχουν Ρεκόρ Γκίνες για τη «μεγαλύτερη συγκέντρωση ανθρώπων ντυμένων Γκάμπις».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης