«Πάρτι» στο Twitter για τη φωτογραφία της Μελάνια Τραμπ από τον Λευκό Οίκο για τα γενέθλιά της

«Πάρτι» στο Twitter για τη φωτογραφία της Μελάνια Τραμπ από τον Λευκό Οίκο για τα γενέθλιά της

Η εικόνα της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ να κάθεται μόνη της στον καναπέ ενώ γύρω της φωτορεπόρτερ και καμέραμεν πασχίζουν για ένα πλάνο προκάλεσε ποικίλα σχόλια

melania02
Ένα ατελείωτο «πάρτι» στο Twitter με σχόλια και πειραγμένες φωτογραφίες προκάλεσε ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε ο Λευκός Οίκος να ευχηθεί «χρόνια πολλά» στην Μελάνια Τραμπ για τα 49α γενέθλιά της.

Στη φωτογραφία που συνοδεύει τη σχετική ανάρτηση στο Twitter η πρώτη κυρία των ΗΠΑ κάθεται μόνη της στον καναπέ του Οβάλ Γραφείου ενώ γύρω της φωτορεπόρτερ και καμέραμεν πασχίζουν για ένα πλάνο.



Η φωτογραφία είχε τραβηχτεί τον Μάρτιο κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Ντόναλντ Τραμπ με τον πρωθυπουργό της Τσεχίας Αντρέι Μπάμπις.

«Αυτό σημαίνει μια φωτογραφία χίλιες λέξεις» σχολίασε ένας, «μοιάζει με όμηρο» έγραψε ένας δεύτερος, «γιατί διαλέξατε αυτή τη φωτογραφία;» αναρωτήθηκε ένας τρίτος, «τι μήνυμα θέλατε να στείλετε;» ρώτησε ένας τέταρτος.

Κλείσιμο
Όπως ήταν αναμενόμενο αρκετοί ήταν αυτοί που μπήκαν στον πειρασμό να «πειράξουν» τη φωτογραφία και να βάλουν δίπλα στην Μελάνια Τραμπ τον Βλαντιμίρ Πούτιν, την πρώην σύμβουλο του Τραμπ, Κελιάν Κόνγουεϊ, τον Κιάνου Ριβς κ.α.

twit-ant

melania-mem-1
melania-mem-2
melania-mem-3
melania-mem-5
melania-mem-4




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης