Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ δέχεται τα «πυρά» της μεγαλύτερης αδερφής του, Ράντι

rabndi

Το ίδιο του το «αίμα» τον κατηγορεί ότι το Facebook την κάνει να αισθάνεται ένοχη ότι δεν είναι η τέλεια μητέρα - Η Ράντι κατηγορεί τα social media ότι δημιουργούν το μύθο ότι οι άλλοι έχουν την τέλεια ζωή 

«Πόλεμο» κατά του αδερφού της και ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, κάνει η Ράντι.

Το ίδιο του το «αίμα» τον κατηγορεί ότι το Facebook και γενικότερα τα social media την κάνουν να αισθάνεται ότι δεν είναι τέλεια μητέρα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η αδερφή του Ζούκερμπεργκ κατηγορεί το Facebook και τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης ότι την κάνουν να αισθάνεται ένοχη για το ότι δεν είναι τέλεια μητέρα κι ότι δημιουργούν το μύθο ότι οι άλλοι άνθρωποι έχουν την τέλεια ζωή.

Η Ράντι, όπως η ίδια υποστηρίζει, αισθάνεται ένοχη ότι δεν βάζει η ίδια τα δύο παιδιά της για ύπνο γιατί έχει πολλή δουλειά, αισθάνεται επίσης ένοχη για το ότι δεν πηγαίνει στο γυμναστήριο κι ότι δεν ανταποκρίνεται στα υψηλά standards της ζωής.

Επιπλέον, η μεγαλύτερη αδερφή του Ζούκερμπεργκ κατηγορεί τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης ότι εμφανίζουν τη ζωή των άλλων να φαίνεται τέλεια.

Αν και η ίδια έχει βοηθήσει τον αδελφό της να στήσει το Facebook κάνοντάς πλούσιο, υποστηρίζει ότι η ιστοσελίδα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της έχει προκαλέσει «ασυγκράτητη ανασφάλεια» και την ενοχή της ως μητέρα.

Η 36χρονη Ράντι θεωρεί ότι είναι κι αυτή εν μέρει υπεύθυνη για την πίεση που ασκείται στους χρήστες να έχουν τέλεια ζωή κι ότι και η ίδια είναι θύμα αυτής της πίεσης.

«Είμαι συνεχώς έξω για δουλειά,οπότε δεν μπορώ να βάζω τα δύο παιδιά μου στο κρεβάτι κάθε βράδυ και αισθάνομαι μεγάλη ενοχή γι΄αυτό, όπως και για το ότι δεν πηγαίνω στο γυμναστήριο όσο θα ήθελα », δηλώνει στην εφημερίδα «The Times».

Πρόσφατα η Ράντι είχε κυκλοφορήσει ένα βιβλίο το οποίο στρέφεται κατά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Πρόκειται για ένα παραμύθι το οποίο δίνει συμβουλές στα παιδιά για το πώς θα ζήσουν μακριά από τους υπολογιστές. Ηρωίδα του παραμυθιού η Ντοτ, ένα ζωηρό κοριτσάκι που ξέρει να κάνει τα πάντα στο Facebook, αλλά δεν ασχολείται με τίποτα άλλο. Η περιπέτειά της διδάσκει στα παιδιά πόσο πιο πλούσια είναι η ζωή όταν ξεκολλάνε από την οθόνη».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

erdy

«Ξεκινάμε μια εκστρατεία για να φέρουμε πίσω στην πατρίδα όλους τους επιστήμονες. Καλώ όλους τους επιστήμονές μας σε όλα τα μέρη του κόσμου να ενταχθούν στο επιστημονικό και τεχνολογικό κίνημα», δήλωσε ο σουλτάνος του Βοσπόρου 

ivanof3

Ο Γκιόργκι Ιβάνοφ, μιλώντας σε εκδήλωση ομογενειακής οργάνωσης στη Νέα Υόρκη επανέλαβε τον ισχυρισμό ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι «αντισυνταγματική» και επιζήμια για τα εθνικά συμφέροντα της χώρας του

bartho

Ο Προκαθημενος της Ορθοδοξίας αναφέρθηκε και στο θέμα της Εκκλησίας της Ουκρανίας τονίζοντας ότι είναι η σειρά της να λάβει την Αυτοκεφαλία γιατί το δικαιούται

fish

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη, στο έγγραφο με ημερομηνία 3 Σεπτεμβρίου 2018, το οποίο απευθύνεται προς τις αντίστοιχες διευθύνσεις Αγροτικής Πολιτικής των νομαρχιών της Αδριανούπολης, Δαρδανελίων, Μπαλίκεσίρ, Αϊδινίου, Μούγλας και Σμύρνης ορίζεται συγκεκριμένα: