Όταν οι Μακρόν γνώρισαν τους Τραμπ: Τα οπίσθια της Μελάνια, η... πιτυρίδα του Εμανουέλ και τα «γαλλικά» φιλιά

Όταν οι Μακρόν γνώρισαν τους Τραμπ: Τα οπίσθια της Μελάνια, η... πιτυρίδα του Εμανουέλ και τα «γαλλικά» φιλιά

Τα καλλίγραμμα οπίσθια της Μελάνια που διαγράφονταν από τo λευκό ταγέρ που «έγλυφε» το σώμα της, ο «ιππότης» Μακρόν με τα ζεστά χειροφιλήματα στη σύζυγό του, αλλά και στην «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ, το τολμηρό σκίσιμο στο μάξι φόρεμα της Μπριζίτ και ο αγενής Τραμπ, που έβγαλε την πιτυρίδα του Μακρόν από το πέτο του σακακιού του μπροστά στους δημοσιογράφους...

macron_trump_arthro
Τα φωτογραφικά αυτά στιγμιότυπα έδωσαν τον...τόνο στην τριήμερη επίσκεψη του Γάλλου προέδρου στις ΗΠΑ.

Δεν ήταν όμως μόνο αυτές οι απολαυστικές φωτογραφίες που χάρισε στην διεθνή κοινότητα το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ και ο Εμανουέλ Μακρόν με την σύζυγό του.Ο Τραμπ έπιασε το χέρι του Γάλλου ομολόγου του κι άρχισε να τον τραβάει σαν.....παιδάκι βγάζοντάς τον έξω από το Λευκό Οίκο,η Μπριζίτ έβαλε μέχρι και χρυσά ψηλοτάκουνα για να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων έχοντας δίπλα της το πρώην μοντέλο από τη Σλοβενία.

Οι συνομιλίες Τραμπ-Μακρόν για καυτά διεθνή θέματα όπως,το συριακό,η τρομοκρατία,το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν και το ελεύθερο εμπόριο,επισκιάστηκαν από τις αγκαλιές και τα φιλιά που είχαν την τιμητική τους...

Πώς ο Τραμπ βγάζει την πιτυρίδα από το σακάκι του Μακρόν

«O Αμερικανός πρόεδρος ντροπιάζει τον Γάλλο ομόλογό του σε όλο τον κόσμο»,όπως σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα Bild, αναφερόμενη στην κίνηση του Τραμπ να δηλώσει ότι ο Μακρόν έχει πιτυρίδα στο πέτο του σακακιού του και μάλιστα μπροστά στις κάμερες.

«Ο Τραμπ ήθελε να δείξει με αυτή την κίνηση ότι τα ελέγχει όλα και τα τακτοποιεί μάλιστα», επισημαίνει το επίμαχο δημοσίευμα.Πάντως, ο Μακρόν το χειρίστηκε άψογα καθώς άρχισε να χαμογελά δείχνοντας πως δεν ενοχλήθηκε.

Οι δύο ηγέτες κάποια στιγμή βγήκαν πιασμένοι χέρι- χέρι σε εξωτερικό χώρο του Λευκού Οίκου και ο Αμερικανός φαινόταν σαν να... τραβάει τον Γάλλο.Ο Αμερικανός πρόεδρος Τραμπ και ο Μακρόν στέκονταν μπροστά στις κάμερες, για το παραδοσιακό τετ α τετ πριν ξεκινήσει η συνάντησή τους, όταν ο Αμερικανός άρχισε να μιλά για τη σχέση τους.
Κλείσιμο
«Έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Δεν είναι fake news.Έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση»,είπε ο Τραμπ και στη συνέχεια ξέφυγε από το... πρωτόκολλο. «Μάλιστα, θα βγάλω λίγη πιτυρίδα από εδώ...»,είπε, ξεσκονίζοντας το πέτο του σακακιού του Μακρόν, ο οποίος στην αρχή τον κοίταξε αμήχανος και μετά γέλασε. «Πρέπει να τον κάνουμε τέλειο... Είναι τέλειος»,πρόσθεσε χαμογελαστός ο Αμερικανός ομόλογός του.

mac04



Ο Μακρόν έχει τρόπους εν αντιθέσει με τον Τραμπ

Mετά την ομιλία του Μακρόν στους κήπους του Λευκού Οίκου, ως «ιππότης» προτίμησε να δώσει ένα τρυφερό φιλί στη σύζυγό του Μπριζίτ αφού πρώτα είχε φιλήσει τη σύζυγο του Ντόναλντ Τραμπ,Μελάνια.Γαλλική κομψότητα, σχολιάζει το γαλλικό περιοδικό Closer.

Κι ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος,Ντόναλντ Τραμπ,δεν διστάζει να μιλήσει για την πιτυρίδα στο κοστούμι του Μακρόν μπροστά στους δημοσιογράφους, ο Γάλλος πρόεδρος συμπεριφέρεται με περισσότερο τακτ. Μετά το τέλος της ομιλίας του, όπως θα έκανε ένας τζέντλεμαν, φίλησε το χέρι της «Πρώτης Κυρίας» των ΗΠΑ.Εν συνεχεία,όμως,για να μην μείνει παραπονεμένη η σύζυγός του, έσπευσε να της φιλήσει με τρυφερότητα και το δικό της χέρι. Η Μπριζίτ εξεπλάγη καθώς δεν φάνηκε να περιμένει αυτή τη χειρονομία,επισημαίνει το επίμαχο δημοσίευμα.

mac01


Καπέλα χρυσά ψηλοτάκουνα και μίνι

Άτυπα, οι «Πρώτες Κυρίες» των ΗΠΑ και της Γαλλίας επιδόθηκαν σ΄έναν διαγωνισμό ενδυματολογικού στιλ.H μαύρη αέρινη κάπα της Μελάνια από τον γαλλικό οίκο Givenchy κάνοντας και το κίτρινο ταγέρ της Μπριζίτ μαγνήτισαν το φακό με τα ξένα δημοσιεύματα να επισημαίνουν πως, Μελάνια και Μπριζίτ επέλεξαν μίνι για να εντυπωσιάσουν. Τα αμερικανικά ΜΜΕ εκθείαζαν την επιλογή της τρίτης συζύγου του Τραμπ που άφηνε γυμνούς τους ώμους της αλλά και τις καλλίγραμμες γάμπες της.

Στην επόμενη δημόσια εμφάνισή τους, Μπριζίτ και Μελάνια ταυτίστηκαν από πλευράς χρώματος. Αδράττοντας την ευκαιρία για μία απόδραση… πολιτισμού, καθώς επισκέφθηκαν την Εθνική Πινακοθήκη Καλών Τεχνών στην Ουάσιγκτον,ντύθηκαν στα λευκά. Οι «Πρώτες Κυρίες» επισκέφθηκαν την έκθεση που είναι αφιερωμένη στον Πολ Σεζάν, όπου εκτίθενται περίπου 60 πίνακες με την υπογραφή του Γάλλου μετά-ιμπρεσσιονιστή ζωγράφου. Και οι δύο ήταν ντυμένες στις αποχρώσεις του λευκού, με ψηλοτάκουνες γόβες.

mac02



Η Μελάνια με τη λευκή καπελαδούρα του οίκου Michael Kors σχολιάστηκε πικρόχολα από κάποια ΜΜΕ που υποστήριξαν ότι αντιγράφει τη Μπιγιονσέ.

Στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν του προεδρικού ζεύγους της Γαλλίας ο Αμερικανός πρόεδρος,οι «Πρώτες Κυρίες» έδωσαν ρέστα ...Η οικοδέσποινα Μελάνια λαμπύριζε από πάνω μέχρι κάτω επιλέγοντας μία δημιουργία της Chanel, χρώματος ασημί.Η Μπριζίτ Μακρόν φόρεσε ένα μακρύ κολλητό φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι σε αποχρώσεις του κρεμ και χρυσές λεπτομέρειες: τα ψηλοτάκουνα χρυσού χρώματος ήταν το αποκορύφωμα. Για τους πιο παρατηρητικούς,η βραδινή τουαλέτα της Μπριζίτ τόνιζε το στητό της στήθος παρά τα χρονάκια της ...63 και βάλε...

mac03
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης