Το tweet «όλο μέλι» του Τραμπ... για τη φιλοξενία της Μελάνια στον Μακρόν

Το tweet «όλο μέλι» του Τραμπ... για τη φιλοξενία της Μελάνια στον Μακρόν

«Η αίθουσα δείπνου του Λευκού Οίκου, δεν φαινόταν, ποτέ, πιο όμορφη, και η Ουάσινγκτον μιλά για την απίστευτη δουλειά της Μελάνια», αναφέρει ο Αμερικανός πρόεδρος

zeygi_009
Μ' ένα εξαιρετικά γλυκό tweet, ο Αμερικανός πρόεδρος, θέλησε να... παινέψει τη γυναίκα του Μελάνια για την θερμή και «εξαιρετική» φιλοξενία της στο Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν και τη σύζυγό του Μπριζίτ.

«H Μελάνια έκανε μια εξαιρετική δουλειά όσον αφορά την φιλοξενία στον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν και τη σύζυγό του Μπριζίτ. Κάθε λεπτομέρεια έγινε στην τελειότητά της. Η αίθουσα δείπνου του Λευκού Οίκου, δεν φαινόταν, ποτέ, πιο όμορφη, και η Ουάσινγκτον μιλά για την απίστευτη δουλειά της Μελάνια», αναφέρει χαρακτηριστικά σε tweet του, ο Αμερικανός πρόεδρος.

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του Μελάνια, παρέθεσαν, εχθές στην Ουάσινγκτον, για τον Εμανουέλ και την Μπριζίτ Μακρόν, το πρώτο επίσημο δείπνο της θητείας του, σε αρχηγό κράτους, μια βραδιά με αυστηρό πρωτόκολλο και ανοιξιάτικη απόχρωση.

Σπάζοντας την παράδοση, ο Τραμπ κάλεσε ελάχιστα μέλη του Κογκρέσου και κανέναν εκπρόσωπο του Τύπου. Περισσότεροι από 100 καλεσμένοι συμμετείχαν σε αυτό το επίσημο δείπνο, ενώ το τελευταίο επίσημο δείπνο που παρατέθηκε σε Γάλλο πρόεδρο ήταν το 2014, όταν ο Φρανσουά Ολάντ είχε γίνει δεκτός από τον Μπαράκ και τη Μισέλ Ομπάμα.

Χαρακτηριστικό του πρωταγωνιστικού ρόλου που είχε η Μελάνια Τραμπ στα δημοσιεύματα των ΜΜΕ τις τελευταίες μέρες ήταν και η πρόποση του Αμερικανού προέδρου στο όνομα της πριν την έναρξη του δείπνου, όπου την αποκάλεσε «Η απίστευτη και απόλυτη Πρώτη Κυρία της Αμερικής».
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης