Τουρκία: Ξανάρχισε η θαλάσσια κυκλοφορία στα Στενά των Δαρδανελίων μετά τη σύντομη διακοπή της

Τουρκία: Ξανάρχισε η θαλάσσια κυκλοφορία στα Στενά των Δαρδανελίων μετά τη σύντομη διακοπή της

Η κυκλοφορία στο Βόσπορο είχε σταματήσει εξαιτίας πυρκαγιάς που ξέσπασε στο πλοίο ξηρού φορτίου με την επωνυμία AK DISCOVERY

MixCollage-26-Apr-2024-01-05-AM-963
Η θαλάσσια κυκλοφορία στα Στενά των Δαρδανελίων στην Τουρκία ξεκίνησε στις 21.01 ώρα Γκρίνουιτς (00.01 ώρα Ελλάδας την Παρασκευή), μετά τη σύντομη διακοπή της λόγω των προσπαθειών κατάσβεσης πυρκαγιάς σε πλοίο, ανακοίνωσε η ναυτιλιακή υπηρεσία Tribeca.

H φωτιά ξέσπασε στο μηχανοστάσιο του πλοίου ξηρού φορτίου μήκους 107 μέτρων με το όνομα AK DISCOVERY ενώ έπλεε από την Αίγυπτο στη Βουλγαρία. Ο καπετάνιος του πλοίου, το οποίο είχε 14 άτομα πλήρωμα, ανέφερε την κατάσταση στη Διεύθυνση Κέντρου Υπηρεσιών Κυκλοφορίας Πλοίων Δαρδανελίων. Ενώ στην περιοχή στάλθηκαν ρυμουλκά Rescue-13 και Rescue-3 της Γενικής Διεύθυνσης Ασφάλειας Ακτών, η κυκλοφορία των πλοίων στα Δαρδανέλια διεκόπη και προς τις δύο κατευθύνσεις.



Κλείσιμο
Αποτέλεσμα των εργασιών των ομάδων της Γενικής Διεύθυνσης Ασφάλειας Ακτών ήταν η κατάσβεση της φωτιάς. Η κυκλοφορία στον Βόσπορο άνοιξε ξανά για αμφίδρομα διέλευση πλοία.






Eιδήσεις σήμερα:

Εύα Καϊλή: Θα πάω να ζήσω στην Ιταλία - Αιχμές κατά της Μέτσολα και της Ευρωβουλής

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Η άνοδος, η ηχηρή πτώση και η δικαστική ανατροπή του «βασιλιά» στο Χόλιγουντ

Taste Atlas: Ο ντάκος στην κορυφή της λίστας με τις 100 καλύτερες σαλάτες στον κόσμο - Άλλα επτά ελληνικά πιάτα στον κατάλογο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης