Ρωσία: Οι αρχές αποκλείουν την τρομοκρατία ως αίτιο της φονικής πυρκαγιάς

Ρωσία: Οι αρχές αποκλείουν την τρομοκρατία ως αίτιο της φονικής πυρκαγιάς

Ο υπουργός Εκτάκτων Αναγκών υποστήριξε ότι οι αρχές εξετάζουν «όλες τις πιθανές εκδοχές εκτός της τρομοκρατικής ενέργειας» - Από την πυρκαγιά έχασαν τη ζωής τους 64 άτομα, εκ των οποίων 41 παιδιά – Φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί 

russia_fire1
Τα αίτια της φονικής πυρκαγιάς σε εμπορικό κέντρο της πόλης Κεμέροβο προσπαθούν να εντοπίσουν οι ρωσικές αρχές, που φαίνεται ότι απομακρύνονται από το σενάριο της τρομοκρατίας.

«Το σενάριο της τρομοκρατικής ενέργειας δεν εξετάζεται» διευκρίνισε ο υπουργός Εκτάκτων Αναγκών της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πουτσκόφ, μιλώντας σε δημοσιογράφους και πρόσθεσε ότι οι ανακριτικές αρχές εξετάζουν «όλες τις πιθανές εκδοχές εκτός της τρομοκρατικής ενέργειας».

Νωρίτερα, ο Πουτσκόφ υποστήριξε ότι είναι νωρίς να μιλήσει για τα αίτια της πυρκαγιάς, που διερευνούν οι αρμόδιες δομές και υπηρεσίες. Επίσης ο εκπρόσωπος τύπου του ρώσου προέδρου Νμτίτρι Πεσκόφ κάλεσε τους δημοσιογράφους να μη προτρέχουν όσον αφορά τα αίτια της πυρκαγιάς και τις ευθύνες προσώπων.

Από την πυρκαγιά βρήκαν τραγικό θάνατο 64 άτομα, εκ των οποίων 41 παιδιά, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι οι νεκροί θα ξεπεράσουν τους 100.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης