Το Ισραήλ διώχνει όλους τους Αφρικανούς μετανάστες - Διορία 90 ημερών

Το Ισραήλ διώχνει όλους τους Αφρικανούς μετανάστες - Διορία 90 ημερών

Στη χώρα υπάρχουν πάνω από 38.000 «εισβολείς», όπως τους αποκαλεί το αρμόδιο υπουργείο - Από την απόφαση εξαιρούνται παιδιά, γέροι, «σκλάβοι» και θύματα διακινητών

Διορία 90 ημερών σε όλους τους Αφρικανούς μετανάστες, προκειμένου να αποχωρήσουν με κάθε τρόπο από την επικράτειά του, έδωσε το Ισραήλ.

Σύμφωνα με απόφαση της κυβέρνησης, όσοι μετανάστες δεν αποχωρήσουν μέσα στο χρονοδιάγραμμα που δόθηκε, θα συλληφθούν και θα μεταφερθούν σε ειδικές φυλακές.

Η ισραηλινή κυβέρνηση ενημέρωσε πως θα δοθεί χρηματική ενίσχυση 3.500 δολαρίων σε κάθε μετανάστη, προκειμένου να μετακινηθεί είτε πίσω στην πατρίδα του, είτε σε άλλες χώρες. Όποιος επιλέξει να αποφύγει τη διαδικασία αποχώρησης, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη φυλάκιση, καθώς οι αρχές ασφαλείας έχουν λάβει εντολή για γενικό ξεκαθάρισμα από τις αρχές Απριλίου.

Η κυβέρνηση, παρόλα αυτά, κάνει λόγο για «οικειοθελή» και «προσωπική» απόφαση.

Από την απόφαση εξαιρούνται τα παιδιά, οι ηλικιωμένοι και τα θύματα των διακινητών και των σύγχρονων σκλαβοπάζαρων.

Σύμφωνα με το υπουργείο Μετανάστευσης του Ισραήλ, υπολογίζεται ότι υπάρχουν τουλάχιστον 38.000 «εισβολείς», όπως τους χαρακτηρίζει ο αρμόδιος, εκ των οποίων μόλις οι 1420 κρατούνται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Το Ισραήλ ονομάζει «εισβολείς» όλους όσοι εισήλθαν στη χώρα χωρίς να ακολουθήσουν τη νόμιμη διαδικασία. Πολλοί προέρχονται από το Σουδάν και την Ερυθρέα, ζητώντας άσυλο, ωστόσο η κυβέρνηση τους αντιμετωπίζει ως παράνομους οικονομικούς μετανάστες.

Αντιδράσεις από διεθνείς οργανώσεις

Η οργάνωση Hotline for Migrant Workers που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των μεταναστών στο Ιραήλ, καταδίκασε την απόφαση αυτή, τονίζοντας ότι οι απελάσεις «θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των προσφύγων».

Αρκετές χιλιάδες Αφρικανοί πέρασαν στο Ισραήλ πριν ανεγερθεί ο φράκτης στα σύνορα της χώρας με την Αίγυπτο. Πολλοί υποστηρίζουν ότι έφυγαν από τις χώρες τους για να γλιτώσουν από συρράξεις και διώξεις και ζητούν να αναγνωριστούν ως πρόσφυγες. Το Ισραήλ υποστηρίζει ότι έχουν "διεισδύσει" παράνομα, ότι στην πλειονότητά τους είναι οικονομικοί μετανάστες και ότι ο μεγάλος αριθμός τους απειλεί τον εβραϊκό χαρακτήρα του κράτους.

ΣΧΟΛΙΑ (118)

Ισραήλ - προστάτες της Δύσης

Μακάρι να υπήρχαν κι άλλες κυβερνήσεις με τα μυαλά σας. Χίλια μπράβο! Α και στους ταλαίπωρους.. ξυδάκι! Αλλιώς φτιάχτε λογαριασμό AiRefugeeΒnB να πάνε σπίτι σας.

Κώστας

Καλά κάνει το Ισραήλ. Γεμίσαμε με μουσουλμάνους που νομίζουν πως η Σαρία θα σώσει το κόσμο. Φτάνει πια!! Υποστηρίζω τη κίνηση του Ισραήλ και συμφωνώ μαζί τους 1000%!!

mits blue canon

sugxarhtiria stous Evraious xeroun autoi!!

Κάθε μέρα που περνάει

Θαυμάζω περισσότερο τους Εβραίους και ντρέπομαι περισσότερο που είμαι Έλληνας, ο καρπαζοεισπρακτορας του πλανήτη.

laseko

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΜΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

Α, ρε Εβραίοι, σας θαυμάζω...

αν παίρνανε, μετά το 1918 -τέλος τού Β' παγκοσμίου πολέμου, έστω κάτι απ' το νυχάκι σας, σήμερα η πατρίδα μας Ελλάδα θα ήταν ανάμεσα στις πρώτες χώρες τού κόσμου. Σε αγαθά, ευημερία, ευτυχία και υπόληψη. Και στα στρατιωτικά? Θα μας σεβόταν ή θα μας τρέμανε οι γύρω παραχαράκτες γείτονες που εποφθαλμιούν εδάφη μας και μας συμπεριφέρονται, σήμερα και χθες, σαν τριτοκοσμική Μπανανία... Πριν κάποια χρόνια ο διευθυντής μου (υψηλόβαθμο στέλεχος στη Δεύτερη σε όγκο Συναλλαγές Τράπεζα τής Γερμανίας), πανέξυπνος με πλατιές γνώσεις άνθρωπος, μού είπε: Από τις σπουδές μου στο Λονδίνο γνωρίζω ότι τρεις πανέξυπνοι/παμπόνηροι λαοί στην Ευρώπη που ανταγωνίζονται σκληρά στη παγκόσμια σκακιέρα τού Εμπορίου και των άλλων οικονομικών Συναλλαγών είναι: ΟΙ Εβραίοι, οι Αρμένιοι και οι Έλληνες. Ο καθηγητής μας στο Λονδίνο συνήθιζε να μας αναφέρει συχνά το εξής παράδειγμα: Ο Εβραίος (στις εμπορικές κι άλλου είδους οικονομικές συναλλαγές) ξεγελά/ρίχνει έναν Αρμένιο ο δε Έλληνας δύο Εβραίους!.. Και κατέληγε: Είστε, εσείς οι Έλληνες, ένας προικισμένος ευχάριστος χαρισματικός λαός, να 'σαι ευτυχής που ανήκεις κι εσύ σ' αυτή την ευφυέστατη ράτσα/φυλή!!... Ναι, αυτοί είμαστε φίλοι, ευφυέστατοι, τολμηροί και πεισματάρηδες! Φωτοδότες τού παγκόσμιου Πολιτισμού, Δωρητές τής Γνώσης... Εκεί που χολώνουμε/υστερούμε, συμπληρώνω εγώ, είναι να επιλέγουμε στη δεδομένη ιστορική συγκυρία τους πιο άξιους ανάμεσά μας συμπολίτες να κυβερνήσουν την Πατρίδα μας...(Ο.Ε.)

Αγαμόζογλου Ιάκωβος του Λαζάρου

Αυτό που κάνει το Ισραήλ είναι ντροπή για το ανθρώπινο είδος. 40 χιλιάδες άρρωστοι και ηλικιωμένοι, πρόσφυγες πολέμου, δεν αποτελούν κίνδυνο για κανένα λογικά σκεπτόμενο άνθρωπο. Ελπίζω αυτή η απόφαση του Ισραήλ να μη βρει μιμητές και σε άλλες χώρες ( αν και με τη ΝΔ των Άδωνι και Βορίδη είναι όλα πιθανά ). Ένας λόγος ακόμα για τους Έλληνες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, να θυμηθούν τους πρόσφυγες προγόνους τους, να θυμηθούν τον Ξένιο Δία και να μην επιτρέψουν τον εκφασισμό της χώρας με μια ενδεχόμενη κυβέρνηση της ΝΔ. Μια πολύ ανθρώπινη κίνηση με ιδιαίτερο συμβολισμό θα ήταν η προθυμοποίηση της Ελλάδας να αναλάβει την φιλοξενία όσων κριθούν ανεπιθύμητοι από το Ισραήλ.

@ μια επίσης πολύ ανθρώπινη κίνηση...

...με ιδιαίτερο συμβολισμό θα ήταν η δική σου προθυμοποίηση να τους πάρεις σπίτι σου, γιατί η Ελλαδίτσα με τα δύο(;) τρία(;) εκατομμύρια λάθρους έχει γκώσει και δεν μπορεί άλλους. Άντε λοιπόν πονόψυχε του πληκτρολογίου, κάνε το πρώτο βήμα, δώσε το καλό παράδειγμα. Πήξαμε στους ανθρωπιστές με ξένα κόλλυβα...

george

ας φτιάξουν λοιπόν και αλλα Μουζάλια Ιδρύματα να τους ληστέψουν και τα 3500 ευρώ και όλα ζάχαρη. αυτό προτείνεις ? άσε που μπορεί να σε κάνουν και διευθυντή σε ένα από τα ιδρύματα αυτά.

μια ακόμα πιο ανθρώπινη κίνηση είναι

να τους στείλουμε από εκεί που ήρθαν για να ζήσουν με αξιοπρέπεια και ελευθερία στον τόπο τους, ανάμεσα σε ανθρώπους που μιλούν την ίδια γλώσσα, έχουν την ίδια θρησκεία, τα ίδια ήθη και έθιμα και να κάτσουν εκεί να αγωνιστούν για να φτιάξουν την πατρίδα τους αντί να σπαταλάνε τα νιάτα τους και τις δυνάμεις τους για να κερδίζουν ξένα αφεντικά. Πώς σου φαίνεται αυτό;

ma ha-matzav ?

Όταν με το καλό Ο ευλογημένος Ισραήλ αποκτήσει την έκταση που διαθέτουν περισσότερες από 100 χώρες στον κόσμο,τότε και οι δυνατότητες φιλοξενίας Του, κολασμένων της γης θα αυξηθούν κατακόρυφα. Τώρα πως εξηγείται η σχιζοειδής ψύχωση των ορκισμένων εχθρών Του να ΜΗΝ υπάρχει, και παράλληλα ΝΑ υπάρχει !!!!! και να παρέχει ασφαλές καταφύγιο, στέγη, τροφή, ενδυμασία, υγεία, παιδεία, απασχόληση, μέλλον, δημοκρατία, ελευθερία & ευτυχία... σε κάθε κατατρεγμένο αυτού του κόσμου ;;; Πως να διαγραφεί από τον χάρτη μια κουκίδα μόλις στο μέγεθος της Πελοποννήσου ;;; και ταυτόχρονα με μάτζικ η ίδια αυτή γεωγραφική κουκίδα να αποκτά το μέγεθος μιας ηπείρου ικανής να φιλοξενήσει ολόκληρο τον Τρίτο Κόσμο ;;;;;

Ξυπνα ρε ραγια!

Οι Εβραιοι μας διδασκουν εμας τους Ελληνες! Μπραβο στους Εβραιους!

ΕΤΣΙ

Μα τα αναρχοκομμουνια οι συριζαιοι τους εφεραν Θυμαστε τι ελεγε η χαρχαλω Τασια;

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kanadas-van01

Ως οδηγός του οχήματος ταυτοποιήθηκε ο 25χρονος Άλεκ Μινασιάν - Για ηθελημένη πράξη μιλούν οι αρχές - Ερευνούν ακόμα το κίνητρο - Αυτή είναι η φονικότερη επίθεση στο έδαφος του Καναδά

nahles

Στήριξη της ηγετικής ομάδας των σοσιαλδημοκρατών στη νέα πρόεδρο μετά το ισχνό αποτέλεσμα στο συνέδριο. Το κόμμα «Η Αριστερά» αμφισβητεί την πρόθεση για προγραμματική ανανέωση του SPD