Γιούνκερ προς Μέι: Να αρχίσουν «σύντομα» οι διαπραγματεύσεις για το Brexit
«Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στο Ηνωμένο Βασίλειο δημιούργησε μια νέα κατάσταση, στην οποία το ΗΒ και η ΕΕ πρέπει να αντιδράσουν σύντομα», ανέφερε
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ κάλεσε πιεστικά σήμερα τη νέα πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερίσα Μέι να αρχίσει «σύντομα» διαπραγματεύσεις με την ΕΕ για το Brexit.
«Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στο Ηνωμένο Βασίλειο δημιούργησε μια νέα κατάσταση, στην οποία το ΗΒ και η ΕΕ πρέπει να αντιδράσουν σύντομα. Θα σπεύσω να συνεργασθώ στενά μαζί σας και να πληροφορηθώ τις προθέσεις σας για αυτό το ζήτημα».
Τα παραπάνω ανέφερε ο Γιούνκερ σε επιστολή του προς την Μέι την οποία ανήρτησε στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.