Germanwings: Το νιόπαντρο ζευγάρι σκοτώθηκε, τα πεθερικά σώθηκαν

Germanwings: Το νιόπαντρο ζευγάρι σκοτώθηκε, τα πεθερικά σώθηκαν

Οι γονείς νιόπαντρου ζευγαριού από το Μαρόκο δεν βρήκαν θέση για να ταξιδέψουν στο Ντίσελντορφ με το μοιραίο αεροσκάφος

Germanwings: Το νιόπαντρο ζευγάρι σκοτώθηκε, τα πεθερικά σώθηκαν
Ένα νεαρό ζευγάρι, με καταγωγή από το Μαρόκο, βρήκε φριχτό θάνατο στην μοιραία πτήση της Germanwings από την Βαρκελώνη στο Ντίσελντορφ, οι γονείς του ζευγαριού όμως στάθηκαν πιο τυχεροί...



Ο 24χρονος Μοχάμεντ από το Μαρόκο ζούσε και εργαζόταν τα τέσσερα τελευταία χρόνια στο Ντίσελντορφ. Μόλις τρεις ημέρες πριν το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα του Airbus A320 της Germanwings, είχε παντρευτεί την επίσης Μαροκινή Ασμά, 23 ετών, στην Ισπανική πόλη, La Llagosta, καθώς η κοπέλα είχε μεγαλώσει στην Ισπανία.

Κλείσιμο


Οι γονείς του 24χρονου είχαν ταξιδέψει από το Μαρόκο στην Ισπανία για τον γάμο του γιου τους και ο Μοχάμεντ, που τρεις μετά τον γάμο του, είχε κανονίσει να ταξιδέψει με την μοιραία πτήση από την Βαρκελώνη στο Ντίσελντορφ, θέλησε να κάνει κράτηση στην ίδια πτήση και για τους γονείς του.

Όπως φαίνεται οι γονείς του 24χρονου στάθηκαν τυχεροί, αφού δεν υπήρχαν θέσεις στο αεροσκάφος και έτσι δεν ταξίδεψαν με το νιόπαντρο ζευγάρι, που σχεδίαζε να ξεκινήσει την νέα του ζωή στο Ντίσελντορφ...

Την Πέμπτη ένα μέλος της οικογένειας του 24χρονου Μαροκινού επιβεβαίωσε στον Τύπο ότι: «το ζευγάρι του Mohamed Ettahrioui, 24 ετών και της Asmaa Ouahoud El Allaoui, 23 ετών, ήταν ανάμεσα στα 150 θύματα της πτήσης του Airbus A320 της Germanwings».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης