Bild: «Amok-pilot»

Bild: «Amok-pilot»

«Άσε με να μπω μέσα» φώναζε επίμονα ο πιλότος στον παρανοϊκό συγκυβερνήτη Αντρέας Λούμπιτς που οδήγησε το Airbus στον όλεθρο

Bild: «Amok-pilot»
Έγκυρες θεωρούν τις πληροφορίες της εισαγγελίας της Μασσαλίας οι αρμόδιες γερμανικές αρχές οι οποίες επιβεβαίωσαν πως το όνομα του συγκυβερνήτη Αντρέας Λούμπιτς δεν συγκαταλέγεται σε καμία τρομοκρατική λίστα . Με τις αρχές του Βερολίνου να επιδίδονται σε αγώνα δρόμου ανακρίνοντας συγγενείς και φίλους από το περιβάλλον του συγκυβερνήτη , η εφημερίδα "Frankfurter Allgemeine Zeitung" επισημαίνει ότι είναι απορίας άξιο το γεγονός ότι, όλη την ώρα που ο πιλότος ήταν έξω από το κοκπιτ, ο συγκυβερνήτης Αντρέας Λούμπιτς δεν έβγαλε λέξη." "Ήταν πολύ ευχαριστημένος που είχε αυτή τη δουλειά και ήταν ευτυχισμένος  Από ερασιτέχνης πιλότος, έγινε επαγγελματίας πιλότος.Πραγματοποίησε το όνειρό του, γράφει η γαλλική εφημερίδα "Le Figaro", επικαλούμενη μαρτυρίες κατοίκων που τον γνώριζαν.   

Bild

"Ο συγκυβερνήτης κατέστρεψε το αεροσκάφος ηθελημένα ", γράφει η Bild  προσθέτοντας πως ο 28χρονος Αντρέας Λούμπιτς ήταν ένας άνθρωπος που έκανε αστεία, έλεγε ακόμα και ανέκδοτα στους πιλότους.  

Κλείσιμο
Η γερμανική εφημερίδα σχολιάζει πως . όταν η εισαγγελία της Μασσαλίας ανακοίνωσε ότι ο συγκυβερνήτης οδήγησε στο θάνατο 150 ανθρώπους, οι γονείς του, οι οποίοι ήδη είχαν μεταβεί στον τόπο της τραγωδίας, όπως και οι γονείς του πιλότου, ξέσπασαν σε κλάματα.


 
FAZ

Σύμφωνα με τη Frankfurter Allgemeine Zeitung , δύο ημέρες μετά το αίνιγμα για τα αίτια της συντριβής του αεροσκάφους, οι γαλλικές αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο συγκυβερνήτης του Airbus, ο 28χρονος Αντρέας Λούμπιτς, ηθελημένα κατέστρεψε το αεροσκάφος. "Όλη την ώρα που ο πιλότος του αεροσκάφους έμεινε έξω από το πιλοτήριο, ο συγκυβερνήτης δεν είπε ούτε λέξη... Ακόμα κι όταν ο πιλότος του φώναζε επίμονα: Άσε με να μπω μέσα".

Οι επιβάτες αντιλήφθηκαν αρκετά το δράμα που εκτυλίχθηκε στο πιλοτήριο, προσθέτει η εφημερίδα.    

Die Welt

Η γερμανική εφημερίδα απεικονίζει τον Αντρέα Λούμπτς να κάνει τζόκινγκ .
Ο Λούμπιτς αθλείται σε δρόμο του Μοntabaur (περιοχή μεταξύ Φρανκφούρτης - Κολωνίας ) απ΄όπου κατάγεται . Εκεί ήταν και το πατρικό του. "Ο συγκυβερνήτης κατέστρεψε ηθελημένα το αεροσκάφος", σχολιάζει η εφημερίδα . 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης