Έτοιμο να επαναλάβει τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ για το πυρηνικό του πρόγραμμα δηλώνει το Ιράν, με τον υφυπουργό Εξωτερικών Καζέμ Γαριμπαμπαντί να διευκρινίζει ότι θα πρέπει να γίνουν σεβαστές κάποιες αρχές.
Η δήλωση γίνεται μία ημέρα πριν από τις συνομιλίες που προβλέπεται να έχει η Τεχεράνη με ευρωπαϊκές δυνάμεις στην Κωνσταντινούπολη.
Ο Ιρανός διπλωμάτης πρόσθεσε ότι οι συνομιλίες θα μπορούσαν να ξαναρχίσουν εφόσον αναγνωριστούν τα δικαιώματα της Τεχεράνης βάσει της Συνθήκης Μη Διάδοσης των Πυρηνικών και η Ουάσινγκτον οικοδομήσει εμπιστοσύνη με το Ιράν και εγγυηθεί ότι οι διαπραγματεύσεις δεν θα οδηγήσουν σε νέα στρατιωτική δράση κατά του Ιράν.
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.