Το Ιράν δεν απέχει πολύ από το να αποκτήσει ατομική βόμβα, προειδοποίησε σήμερα ο γενικός διευθυντής του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας (IAEA) Ραφαέλ Γκρόσι σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γαλλική εφημερίδα Le Monde, λίγες ώρες πριν επισκεφθεί την Τεχεράνη.
«Είναι σαν παζλ, έχουμε τα κομμάτια και θα μπορούσαν τελικά μια μέρα να τα ενώσουν. Απομένει κάποιος δρόμος να διανύσουν μέχρι να φτάσουν εκεί. Αλλά δεν απέχουν πολύ, πρέπει να το παραδεχτούμε», είπε. «Δεν αρκεί να λέτε στη διεθνή κοινότητα ότι δεν έχετε πυρηνικά όπλα για να σας πιστέψουν. Πρέπει να μπορούμε να το επαληθεύσουμε», πρόσθεσε.
Rafael Grossi, Director General of the #IAEA, is meeting and holding talks with Seyed Abbas Araghchi, Iran’s Minister of Foreign Affairs.#Iran#nuclearpic.twitter.com/LlBywjYxgF
Ο Γκρόσι έφτασε το απόγευμα στην Τεχεράνη, όπου θα έχει συζητήσεις με την ιρανική ηγεσία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σύμφωνα με το πρακτορείο Isna, απόψε το βράδυ θα συναντηθεί με τον Ιρανό υπουργό Εξωτερικών Αμπάς Αραγτσί και αύριο με τον επικεφαλής του Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας του Ιράν, Μοχαμάντ Εσλαμί.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους