Ο δισεκατομμυριούχος διαχειριστής επενδυτικών κεφαλαίων Μπιλ Άκμαν, που προεκλογικά είχε ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητας του Ντόναλντ Τραμπ για τον Λευκό Οίκο, προειδοποίησε τον Αμερικανό πρόεδρο πως χάνει την εμπιστοσύνη του επιχειρηματικού κόσμου, προτείνοντας να αναστείλει τον εμπορικό πόλεμο που έχει κηρύξει.
«Ο πρόεδρος έχει μια ευκαιρία να πάρει ταϊμάουτ 90 ημερών», εισηγήθηκε ο κ. Άκμαν μέσω X, ώστε να επιλύσει τα υπάρχοντα προβλήματα όσον αφορά το εμπόριο μέσω διαπραγματεύσεων.
«Αν, από την άλλη (...) εξαπολύσουμε οικονομικό πυρηνικό πόλεμοεναντίον κάθε χώρας στον κόσμο, οι επενδύσεις θα σταματήσουν, οι επενδυτές θα κλείσουν τα πορτοφόλια τους (...) και θα υποστούμε πολύ σοβαρή ζημιά ως προς τη φήμη μας στον υπόλοιπο κόσμο, που θα κάνουμε χρόνια και πιθανόν δεκαετίες για να αποκαταστήσουμε», πρόσθεσε, επιμένοντας στο ότι η επιχειρηματική δραστηριότητα πάνω απ’ όλα βασίζεται στην «εμπιστοσύνη».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.