«Οι ΗΠΑ αποφάσισαν να ξεκινήσουν μια εξαιρετικά κυριαρχική μορφή πολιτικής, μέσω του δολαρίου, μέσω της βιομηχανικής τους πολιτικής, μέσω του γεγονότος ότι μπορούν να αιχμαλωτίσουν τις παγκόσμιες επενδύσεις και την παγκόσμια έρευνα» δήλωσε ο Μπαϊρού στη διάρκεια ομιλίας του για το Νέο Έτος στην πόλη Πο.
«Και αν δεν κάνουμε τίποτα, η μοίρα μας είναι πολύ απλή, θα μας κυριαρχήσουν. Θα συντριβούμε. Θα περιθωριοποιηθούμε» σημείωσε ο Γάλλος πρωθυπουργός.
«Και ο τρόπος που θα αντιδράσουμε, αυτό είναι απόφαση που εναπόκειται μόνον στον γαλλικό λαό και στην Ευρώπη, διότι σαφώς, χωρίς την Ευρώπη, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα» πρόσθεσε ο Μπαϊρού.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.