ΗΠΑ: Άγριο ξύλο σε λυκειακό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ γονιών - Μία σύλληψη, αρκετοί τραυματίες

ΗΠΑ: Άγριο ξύλο σε λυκειακό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ γονιών - Μία σύλληψη, αρκετοί τραυματίες

Με αφορμή κάποιους ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς, γονείς πιάστηκαν στα χέρια - Σηκώθηκε ακόμα και ελικόπτερο να μεταφέρει τραυματίες

xylo-usa-hs-soccer
Σε σαλούν μετατράπηκαν οι κερκίδες κατά τη διάρκεια ενός σχολικού αγώνα ποδοσφαίρου στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ όταν γονείς πιάστηκαν στα χέρια και οδηγήθηκαν σε έναν άγριο καβγά.

Το βράδυ της Δευτέρας σε Λύκειο στα Απαλάχια της Βιρτζίνια δύο σχολικές ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες σε ποδοσφαιρικό αγώνα και όπως αναφέρουν κάποιοι μάρτυρες του συμβάντος ξεκίνησε ένας καβγάς με αφορμή κάποια ρατσιστικά σχόλια που ακούστηκαν από γονείς.

Από τον καβγά συνελήφθη ένα άτομα και πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν σε έναν από τους πιο άσχημους καυγάδες που μπορεί να δει κάποιους σε τέτοιο αγώνα στις ΗΠΑ. Μάλιστα, τοπικό μέσο χαρακτηρίζει τα επεισόδια «ευρωπαϊκού τύπου» και που «δεν θα δείτε ποτέ σε αμερικανικό έδαφος κατά τη διάρκεια ενός ανούσιου ποδοσφαιρικού αγώνα λυκείου της Βιρτζίνια».
 

Ο σερίφης της κομητείας Wise αναφέρει ότι ο 24χρονος Ντόναλντ Γκέραντ, 24 ετών, συνελήφθη με την κατηγορία της επίθεσης και του ξυλοδαρμού. Ο επικεφαλής αναπληρωτής της κομητείας Wise, Ράσελ Σάιφερς, δήλωσε στην εφημερίδα ότι ο Γκέραντ έσπρωχνε τους υπόλοιπους στην κερκίδα πριν σηκωθούν όλοι για τον καβγά, ενώ απώθηκε μια γυναίκα που προσπάθησε να τον χτυπήσει πηδώντας πάνω του. 

*** Press Release *** On May 15th, 2023, at approximately 9:10 pm, an altercation occurred during a soccer match...

Posted by Wise County Sheriff's Office on Tuesday, May 16, 2023

Οι οπαδοί είπαν στην αστυνομία ότι το σκορ του αγώνα «μπορεί να συνέβαλε» στην ένταση που οδήγησε στον καβγά. Σύμφωνα με το WJHL, συνολικά πέντε άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο λόγω του καβγά, ενώ χρειάστηκε να σηκωθεί και ελικόπτερο για τη μεταφορά κάποιων εξ αυτών.

Ειδήσεις σήμερα:

Η ΝΔ «ανοίγει» το προβάδισμα - Ο Μητσοτάκης στη «μάχη» του Βορρά

Ο Κιλιντσντάρογλου το γυρνάει στον εθνικισμό, ο Ερντογάν... «διαφημίζει» φιλία με την Ελλάδα

Φεστιβάλ Καννών: Το γκέι γουέστερν του Αλμοδoβάρ, το αποχαιρετιστήριο ταξίδι του Ιντιάνα Τζόουνς και η σύμπραξη Ντε Νίρο - Ντι Κάπριο
-------------

Εκλογές 2023

Που ψηφίζωΜάθετε που ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης