Μισέλ Ομπάμα: Οι δυσκολίες στον γάμο, η καριέρα και τα παιδιά «τρομοκράτες»

Μισέλ Ομπάμα: Οι δυσκολίες στον γάμο, η καριέρα και τα παιδιά «τρομοκράτες»

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική η 58χρονη για την προσωπική της ζωή με τον Μπάρακ Ομπάμα

Michelle_Barrack
Η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε ότι για 10 ολόκληρα χρόνια και όσο τα παιδιά τους ήταν μικρά «δεν μπορούσε να αντέξει» τον σύζυγό της Μπάρακ Ομπάμα. Η 58χρονη πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αποκάλεσε επίσης τις δύο κόρες της, Σάσα και Μάλια, «τρομοκράτες» όταν ήταν μικρές. Ισχυρίστηκε επίσης ότι εκείνη και ο άνδρας της πάλευαν να ισορροπήσουν στον γάμο τους ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσαν να χτίσουν τις καριέρες τους.

Οι καριέρες και οι δυσκολίες στον γάμο
Μιλώντας στο Revolt η Μισέλ Ομπάμα είπε: «Οι άνθρωποι νομίζουν ότι είμαι κακιά που το λέω αυτό: αλλά για 10 χρόνια δεν μπορούσα να αντέξω τον σύζυγό μου. Και μαντέψτε πότε συνέβη αυτό; Όταν αυτά τα παιδιά ήταν μικρά. Για 10 χρόνια, προσπαθούσαμε να χτίσουμε τις καριέρες μας και ανησυχούσαμε για το σχολείο και το ποιος έκανε τι. Ο γάμος δεν είναι ποτέ 50/50. Ποτέ. Υπάρχουν στιγμές που εγώ είμαι 70, εκείνος 30. Υπάρχουν φορές που είναι 60, 40. Αλλά μάντεψε τι; Δέκα χρόνια. Είμαστε παντρεμένοι 30 χρόνια. Θα προτιμούσα 10 άσχημα χρόνια από 30 - είναι απλά πώς το βλέπεις. Οι άνθρωποι τα παρατάνε. Πέντε χρόνια, δεν αντέχουν».
REVOLT x Michelle Obama: The Cross-Generational Conversation

Οι απαιτήσεις των παιδιών και η μαύρη φίλη
Η Μάλια, 24 ετών, και η Σάσα, 21 ετών, ήταν επτά και 10 ετών όταν η οικογένειά τους μετακόμισε στον Λευκό Οίκο μετά από αρκετά χρόνια προεκλογικής εκστρατείας. Η Μισέλ περιέγραψε επίσης τις δύο κόρες της ως «τρομοκράτες», όταν ήταν μικρές - λέγοντας ότι «έχουν απαιτήσεις».

Barrack_Family
Κλείσιμο


Πρόσθεσε: «Τα μικρά παιδιά, είναι τρομοκράτες. Έχουν απαιτήσεις. Δεν μιλάνε. Είναι κακοί επικοινωνιολόγοι. Κλαίνε όλη την ώρα. Είναι παράλογα. Και τα αγαπάς. Και έτσι δεν μπορείτε να τα κατηγορήσετε, σωστά; ... Οπότε στρέφετε την οργή σας ο ένας στον άλλον». Και σε ένα άλλο σημείο, η Μισέλ αναφέρθηκε στο ότι είχε έναν φίλο από το σχολείο των παιδιών της που ήταν μαύρη.

Barrack_Family1


«Η πρώτη φίλη που έκανα ήταν μια μαύρη μητέρα. Ήμασταν σε ένα σχολείο που κυριαρχούσαν οι λευκοί και είπα: "Σάσα, εσύ και η Ολίβια θα γίνετε φίλες επειδή είναι μαύρο κορίτσι. Και δεν συμπαθούσαν καν η μία την άλλη. Είπα: “Θέλω να γνωρίσω τη μητέρα της, γιατί ήθελα την εμπειρία της μαύρης μαμάς”. Είναι το πώς αντιμετωπίζεις... και ποιους καθηγητές πρέπει να προσέχεις».

Η γνωριμία το 1989
Ο Μπάρακ και η Μισέλ γνωρίστηκαν σε ένα δικηγορικό γραφείο στο Σικάγο το 1989. Η περιουσία τους εκτιμάται στα 70 εκατομμύρια δολάρια περίπου.

Μια συμφωνία για τα απομνημονεύματά τους το 2017 φέρεται να τους απέφερε 65 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η συμφωνία τους με το Netflix εκτιμάται γύρω στα 50 εκατομμύρια δολάρια.

Η Μισέλ πρόσθεσε ότι, παρά τις διαφορές τους, πάντα σεβόταν τον σύζυγό της.

Και πρόσθεσε: «Μπορεί να είσαι θυμωμένη μαζί του, αλλά εξακολουθείς να τον κοιτάς και να λες: "Δεν είμαι ευχαριστημένη μαζί σου, αλλά σε σέβομαι. Δεν συμφωνώ μαζί σου, αλλά εξακολουθείς να είσαι ένας ευγενικός, έξυπνος άνθρωπος".Τα συναισθήματα θα αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου».

Ειδήσεις σήμερα:

Ο ΕΟΦ ανακαλεί πασίγνωστο αντισηπτικό σπρέι Dettol - Δεν έχει λάβει έγκριση


Επιμένει η Μιχαηλίδου για «Χαμόγελο του Παιδιού»: Έλαβα καταγγελία για κακοποιητική συμπεριφορά και
κακοδιαχείριση


Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Τα «αποτρόπαια» βίντεο έστειλαν στη φυλακή τους μαθητές - Απολογείται ο 17χρονος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης