Μπορεί να δικαστεί ο Βλαντιμίρ Πούτιν για διάπραξη εγκλημάτων πολέμου; Πρόκειται για ένα ερώτημα που έχει τεθεί επανειλημμένα, ενώ τον τελευταίο καιρό απασχολεί και πάλι έντονα την πολιτική και τον γερμανικό Τύπο. Η Welt θεωρεί το ενδεχόμενο απίθανο, ενώ σημειώνει πως «οι πολιτικοί θα πρέπει να διαθέτουν την απαραίτητη ειλικρίνεια, ώστε να είναι σε θέση να ευθυγραμμίσουν την αγανάκτησή τους με την πραγματικότητα. Ο Πούτιν δεν θα οδηγηθεί ποτέ ενώπιον της δικαιοσύνης - και όχι επειδή δεν αξίζει μια καταδίκη, αλλά επειδή δεν υπάρχει καμία νομική δυνατότητα προσφυγής εναντίον του», εξηγεί η εφημερίδα.
Σύμφωνα με τη Welt, στόχος θα έπρεπε να είναι αργά ή γρήγορα να τερματιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία και καθώς, όπως παραστηρεί, η Ρωσία είναι πολύ ισχυρή για να επιτευχθεί μία νίκη της Ουκρανίας, «θα πρέπει να υπάρξουν υποχωρήσεις». Επιπλέον, ο σχολιαστής συμπληρώνει πως «όποιος απαιτεί εξαρχής όχι μόνο τη λήξη του πολέμου, αλλά μαζί και το τέλος του πολέμαρχου, κλείνει την πόρτα σε κάθε συνεννόηση και τελικά στηρίζεται, αν όχι σε μια Καρχηδόνια Ειρήνη, σε μια απόλυτη ήττα της Ρωσίας. Μία ίσως γοητευτική, αλλά κυρίως ανόητη ιδέα».
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.