Παρουσιαστής του Fox News: Οι γυναίκες να παντρευτούν για να σταματήσουν να ψηφίζουν τους Δημοκρατικούς

Παρουσιαστής του Fox News: Οι γυναίκες να παντρευτούν για να σταματήσουν να ψηφίζουν τους Δημοκρατικούς

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος «τα 'βαλε» με τις γυναίκες για τα υψηλά ποσοστά των Δημοκρατικών στις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ

960x0
Σε ένα απίστευτο σεξιστικό παραλήρημα προχώρησε ο παρουσιαστής του Fox News, Τζέσε Γουότερς, κατά τη διάρκεια σχολιασμού του για τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ.

Φανερά απογοητευμένος από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, ο Αμερικανός δημοσιογράφος «τα 'βαλε» με τις γυναίκες που ψηφίζουν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «οι γυναίκες πρέπει να παντρευτούν και να νοικοκυρευτούν ώστε να σταματήσουν να ψηφίζουν υπέρ των Δημοκρατικών».

Θέλοντας να υποστηρίξει την άποψή του ανέφερε, ότι «οι πολιτικές που υιοθετούν οι Δημοκρατικοί είναι για να παραμένουν οι γυναίκες μόνες».

Κλείσιμο


«Όταν αυτές παντρεύονται, τότε ψηφίζουν Ρεπουμπλικάνους. Οι ανύπαντρες γυναίκες και οι ψηφοφόροι κάτω των 40 ετών έχουν αιχμαλωτιστεί από τους Δημοκρατικούς», είπε ο Γουότερς για να προσθέσει: «πρέπει αυτές οι κυρίες να παντρευτούν. Ήρθε η ώρα να ερωτευτούν και να νοικοκυρευτούν. Παιδιά, πηγαίνετε να βάλετε ένα δαχτυλίδι».

Ολοκληρώνοντας το παραλήρημά του, είπε πως «αυτές οι γυναίκες διδάσκουν στο σχολείο τα παιδιά μας», ενώ δεν ξέχασε να αναφερθεί και στις αμβλώσεις, στις οποίες απέδωσε τα υψηλά ποσοστά των Δημοκρατικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσία: Κλίμα... 1916 για τον Πούτιν μετά την υποχώρηση από τη Χερσώνα

Τουρκία: «Έλληνας Θεός» στο Μετρό της Κωνσταντινούπολης τάραξε τους ισλαμιστές

Μισελίν Κόνερι: «Ο έρωτας με τον Σον ήταν κεραυνοβόλος»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης